Güler, Şehirdeki otoparklar esnaflara açılmalı!

EKONOMİ 18.07.2023 - 21:18, Güncelleme: 18.07.2023 - 21:18
 

Güler, Şehirdeki otoparklar esnaflara açılmalı!

Kahramanmaraş Attarlar Esnaf Odası Başkanı Cuma Güler, şehirdeki otoparkların esnaflara açılması gerektiğini söyledi.

Başkan Güler, fisiltihaber.com.tr’ye esnafların durumu hakkında konuştu. “Esnaflarımızın sorunu çok” Güler, “6 Şubat depremlerinde esnaflarımız çok büyük yara aldı. Şehrin kalbi olan çarşılar yıkıma enkaz altında kaldı. Büyükşehir belediyemiz AFAD ile koordineli bir şekilde konteyner çarşıları kurdu. Tabi ki bunlar yeterli değil. Sorunlarımız çok yinede Büyükşehir Belediye başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Bizler şehirdeki otoparkların esnaflara açılmasını istiyoruz. Buralarda iş yerleri yapılırsa esnaflara daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bu konuda Başkan Hayrettin Güngör’den desteklerini istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Kahramanmaraş Attarlar Esnaf Odası Başkanı Cuma Güler, şehirdeki otoparkların esnaflara açılması gerektiğini söyledi.

Başkan Güler, fisiltihaber.com.tr’ye esnafların durumu hakkında konuştu.

“Esnaflarımızın sorunu çok”

Güler, “6 Şubat depremlerinde esnaflarımız çok büyük yara aldı. Şehrin kalbi olan çarşılar yıkıma enkaz altında kaldı. Büyükşehir belediyemiz AFAD ile koordineli bir şekilde konteyner çarşıları kurdu.

Tabi ki bunlar yeterli değil. Sorunlarımız çok yinede Büyükşehir Belediye başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Bizler şehirdeki otoparkların esnaflara açılmasını istiyoruz.

Buralarda iş yerleri yapılırsa esnaflara daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bu konuda Başkan Hayrettin Güngör’den desteklerini istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.