Güler, Küçük Esnafın Büyük Sorunları Var!

EKONOMİ 07.08.2023 - 12:23, Güncelleme: 07.08.2023 - 12:23
 

Güler, Küçük Esnafın Büyük Sorunları Var!

Kahramanmaraş Attarlar Esnaf Odası Başkanı Cuma Güler, küçük snafın büyük sorunu olduğunu söyledi.

fisiltihaber.com.tr 'ye konuşan Başkan Güler, "Herşeyi devletten beklemiyoruz ama küçük esafında büyük sorunları var bunu tek başına aşmasının imkanı yok."dedi. İşte  Cuma Güler'in o açıklması: ESNAFLAR ZOR DURUMDA! "Ülkemiz zor günler geçiriyor. Bugün bir akaryakıt'a gelen zam her alanı etkiliyor. Buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Çünkü deprem bölgesi olan şehrimizde çok fazla sıkıntılar var. Bu zor günlerin geçeceğini düşünüyorum. Ama bu sancılı bir süreç olacak. İşyerlerinin kira fiyatları çok yükseldi. Esnaflarımız bu durumdan çok rahatsız. Bununla ilgilide bir yaptırım uygulanması gerekiyor. Herşeyi devletten beklemiyoruz ama küçük esafında büyük sorunları var bunu tek başına aşmasının imkanı yok. EL İNSAF DİYORUZ! Gayrimenkul sahiplerinin biraz insaflı olması gerekiyor.  Esnaflarımıza hiç yoktan bu geçiş sürecinde yardımcı olmalarını istiyoruz. Bugün bir esnafın Bağ-Kur'u 4 bin TL'yi geçti.  Esnaflar evini iş yerini kaybetti, hayatta kalma mücadelesi veriyor." 
Kahramanmaraş Attarlar Esnaf Odası Başkanı Cuma Güler, küçük snafın büyük sorunu olduğunu söyledi.

fisiltihaber.com.tr 'ye konuşan Başkan Güler, "Herşeyi devletten beklemiyoruz ama küçük esafında büyük sorunları var bunu tek başına aşmasının imkanı yok."dedi.

İşte  Cuma Güler'in o açıklması:

ESNAFLAR ZOR DURUMDA!

"Ülkemiz zor günler geçiriyor. Bugün bir akaryakıt'a gelen zam her alanı etkiliyor. Buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Çünkü deprem bölgesi olan şehrimizde çok fazla sıkıntılar var. Bu zor günlerin geçeceğini düşünüyorum. Ama bu sancılı bir süreç olacak. İşyerlerinin kira fiyatları çok yükseldi. Esnaflarımız bu durumdan çok rahatsız. Bununla ilgilide bir yaptırım uygulanması gerekiyor. Herşeyi devletten beklemiyoruz ama küçük esafında büyük sorunları var bunu tek başına aşmasının imkanı yok.

EL İNSAF DİYORUZ!

Gayrimenkul sahiplerinin biraz insaflı olması gerekiyor.  Esnaflarımıza hiç yoktan bu geçiş sürecinde yardımcı olmalarını istiyoruz. Bugün bir esnafın Bağ-Kur'u 4 bin TL'yi geçti.  Esnaflar evini iş yerini kaybetti, hayatta kalma mücadelesi veriyor." 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.