Güçlü, Bağımsız Olarak Aday Olduğunu Açıkladı!

POLİTİKA 14.01.2019 - 21:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güçlü, Bağımsız Olarak Aday Olduğunu Açıkladı!

Cafer Güçlü, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile bağımsız olarak Türkoğlu Belediye Başkan adayı olduğu söyledi.

Bilindiği üzere güçlü MHP’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı’da Kahramanmaraş’ta ilçe Belediye Başkan adaylarını açıklamıştı. İttifak adayı olarak ise ilçe mevcut Belediye Başkanı Osman Okumuş olarak gösterilmişti. Bugün ise ilçenin önde gelen isimlerinden olan Güçlü bağımsız olarak belediye Başkan adayı olduğunu söyledi. İşte Cafer Güçlü’nün o açıklaması, “Çok değerli Türkoğlu hemşerilerim er meydanında bağımsız Türkoğlu Belediye Başkanı adayıyım özgürlüğümüzü bağımsızlığımızı kimse sorgulayamaz.”    
Cafer Güçlü, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile bağımsız olarak Türkoğlu Belediye Başkan adayı olduğu söyledi.

Bilindiği üzere güçlü MHP’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı’da Kahramanmaraş’ta ilçe Belediye Başkan adaylarını açıklamıştı. İttifak adayı olarak ise ilçe mevcut Belediye Başkanı Osman Okumuş olarak gösterilmişti. Bugün ise ilçenin önde gelen isimlerinden olan Güçlü bağımsız olarak belediye Başkan adayı olduğunu söyledi.

İşte Cafer Güçlü’nün o açıklaması, “Çok değerli Türkoğlu hemşerilerim er meydanında bağımsız Türkoğlu Belediye Başkanı adayıyım özgürlüğümüzü bağımsızlığımızı kimse sorgulayamaz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.