Gözden kaçan Netflix filmleri!

DİZİ - FİLM 04.09.2022 - 12:37, Güncelleme: 04.09.2022 - 12:37
 

Gözden kaçan Netflix filmleri!

Gözden kaçan Netflix filmleri!

How I Fell in Love with a Gangster (Bir Gangstere Nasıl Aşık Oldum?) Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı bu filmde bir kadının Polonya tarihinin en büyük mafyası hakkında söylediklerini izliyoruz. Film kaliteli bir yapım olsa da Dünya çapında ses getiren yapımlardan olmayı başaramadı. Filmde Polonyalı Nikodem "Nikoś" Skotarczak isimli gangstere aşık olan bir kadın onun icraatlerini yükseliş dönemini ve çöküş dönemini tüm detaylarıyla anlatıyor. Spoilde Brats (Zengin ve Şımarık) Komedi dolu bir film izlemek isteyenler için sıklıkla önerdiğimiz bu film gözden kaçan filmler listemizdeki yerini aldı. Filmde zengin veyaşlı bir adam şımarık çocuklarına bir dersvermek ister ve tüm mal varlığını kaybettiğini ocuklarına söyler. Çocuklar bu duruma inandıklarında ise hayatlarını kazanmak için birşeyler yapmak zorunda kalırlar. Ancak şimdiye kadar sadece baba parası yemişlerdir. Below Zero (Donma Noktası) Netflix İspanyol filmleri arasında yer alan ve başarılı senaryosuyla dikkat çeken bu film yeterli popülerliğe kavuşamaması sebebiyle az bilinen Netflix filmleri arasındaki yerini aldı. Filmde bir mahkum taşıyan bir araca yapılan saldırı ve suçluların kaçırılmaya çalışılması konu ediliyor. Olay anında orada bulunan polis memuru Martin ise hem hayatta kalmaya çalışıyor hem de mahkumların kaçmasını engelliyor. Tick Tick Boom! Bir otobiyografik film olan Tick Tick Boom! hayatı müzikle dolu olan Jonathan Larsson'un hikayesini anlatıyor. 90'lı yıllarda New York'da yaşayan Jonathan hayatını sahne sanatlarına adamak üzere birçok tercih yapar. Bu tercihler belki de hayatının dönüm noktaları olacaktır. 18 Present İtalyan yapımı bir Netflix filmi olan 18 Hediye hem senaryosu hem de başarılı oyunculuk performanslarına rağmen hakettiği değeri göremeyen filmlerden biridir. Filmde genç bir kız doğduğu günden beri her doğum gününde ölen annesinden bir hediye almaktadır ve bu hediye süreci 18 yaşına kadar devam eder. Her yıl yeniden yıkılan genç kız fantastik bir şekilde annesinin ona hamile olduğu zamana gider ve bu hediyelerin neden hazırlandığını tek tek görür. I am Mother Dram ve bilim kurgu filmleri türünde son derecek etkileyici bir yapım. I am Mother filmi, heyecanlı senaryosuna rağmen sağlam bir izleyici kitlesi yakalayamayan filmler arasında yer alıyor. Distopik bir dünyada geçen hikayede robotlar yönetimi ele geçirmiş ve insanlığın neredeyse sonunu getirmiştir. Robotlar tarafından büyütülen genç bir kız ise dış dünyada hala hayatın var olduğunu öğrenince gerçek annesini bulmak için harekete geçer.  
Gözden kaçan Netflix filmleri!

How I Fell in Love with a Gangster (Bir Gangstere Nasıl Aşık Oldum?)

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı bu filmde bir kadının Polonya tarihinin en büyük mafyası hakkında söylediklerini izliyoruz. Film kaliteli bir yapım olsa da Dünya çapında ses getiren yapımlardan olmayı başaramadı. Filmde Polonyalı Nikodem "Nikoś" Skotarczak isimli gangstere aşık olan bir kadın onun icraatlerini yükseliş dönemini ve çöküş dönemini tüm detaylarıyla anlatıyor.

Spoilde Brats (Zengin ve Şımarık)

Komedi dolu bir film izlemek isteyenler için sıklıkla önerdiğimiz bu film gözden kaçan filmler listemizdeki yerini aldı. Filmde zengin veyaşlı bir adam şımarık çocuklarına bir dersvermek ister ve tüm mal varlığını kaybettiğini ocuklarına söyler. Çocuklar bu duruma inandıklarında ise hayatlarını kazanmak için birşeyler yapmak zorunda kalırlar. Ancak şimdiye kadar sadece baba parası yemişlerdir.

Below Zero (Donma Noktası)

Netflix İspanyol filmleri arasında yer alan ve başarılı senaryosuyla dikkat çeken bu film yeterli popülerliğe kavuşamaması sebebiyle az bilinen Netflix filmleri arasındaki yerini aldı. Filmde bir mahkum taşıyan bir araca yapılan saldırı ve suçluların kaçırılmaya çalışılması konu ediliyor. Olay anında orada bulunan polis memuru Martin ise hem hayatta kalmaya çalışıyor hem de mahkumların kaçmasını engelliyor.

Tick Tick Boom!

Bir otobiyografik film olan Tick Tick Boom! hayatı müzikle dolu olan Jonathan Larsson'un hikayesini anlatıyor. 90'lı yıllarda New York'da yaşayan Jonathan hayatını sahne sanatlarına adamak üzere birçok tercih yapar. Bu tercihler belki de hayatının dönüm noktaları olacaktır.

18 Present

İtalyan yapımı bir Netflix filmi olan 18 Hediye hem senaryosu hem de başarılı oyunculuk performanslarına rağmen hakettiği değeri göremeyen filmlerden biridir. Filmde genç bir kız doğduğu günden beri her doğum gününde ölen annesinden bir hediye almaktadır ve bu hediye süreci 18 yaşına kadar devam eder. Her yıl yeniden yıkılan genç kız fantastik bir şekilde annesinin ona hamile olduğu zamana gider ve bu hediyelerin neden hazırlandığını tek tek görür.

I am Mother

Dram ve bilim kurgu filmleri türünde son derecek etkileyici bir yapım. I am Mother filmi, heyecanlı senaryosuna rağmen sağlam bir izleyici kitlesi yakalayamayan filmler arasında yer alıyor. Distopik bir dünyada geçen hikayede robotlar yönetimi ele geçirmiş ve insanlığın neredeyse sonunu getirmiştir. Robotlar tarafından büyütülen genç bir kız ise dış dünyada hala hayatın var olduğunu öğrenince gerçek annesini bulmak için harekete geçer.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.