Görme Engellilerden Muhteşem Bir Maç!

SPOR 13.01.2019 - 16:49, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Görme Engellilerden Muhteşem Bir Maç!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 7-14 Ocak Beyaz Baston Dünya Görme Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlediği etkinlikte görme engelli vatandaşlar futbol maçı yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ile 1920 Maraşspor Kulübü organizasyonu ile gerçekleştirilen maça TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı da katıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen futbol maçına Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyelerinden Duran Türk, Mehmet Özyiğit, Mustafa Çakmak, Muzaffer Alıç, Mehmet Köpo ve Murat Yılmaz’dan oluşan görme engelliler takımı ile 1920 Maraşspor’un futbolcuları dönüşümlü olarak 5+1 kadro ile maç yaptılar. TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam’ın yer aldığı görme engelliler takımı maçı 2-0 kazandı.    
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 7-14 Ocak Beyaz Baston Dünya Görme Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlediği etkinlikte görme engelli vatandaşlar futbol maçı yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ile 1920 Maraşspor Kulübü organizasyonu ile gerçekleştirilen maça TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı da katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen futbol maçına Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyelerinden Duran Türk, Mehmet Özyiğit, Mustafa Çakmak, Muzaffer Alıç, Mehmet Köpo ve Murat Yılmaz’dan oluşan görme engelliler takımı ile 1920 Maraşspor’un futbolcuları dönüşümlü olarak 5+1 kadro ile maç yaptılar.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam’ın yer aldığı görme engelliler takımı maçı 2-0 kazandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.