Görgel,Yeni Kahramanmaraş’ı birlikte inşa edeceğiz!

POLİTİKA 11.02.2024 - 18:43, Güncelleme: 11.02.2024 - 18:43
 

Görgel,Yeni Kahramanmaraş’ı birlikte inşa edeceğiz!

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Görgel, "Kimseyi mağdur etmemeye özen göstereceğiz. Yeni Kahramanmaraş’ı birlikte inşa edeceğiz."dedi Düzenlenen program hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Görgel, "Yaşadığımız iki büyük depremin ardından inşaat alanındaki sorunların istişaresini yapmak ve çözüme kavuşturmak adına Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen toplantıda müteahhitlerimiz ve paydaş kurumlarımızla buluştuk. Müteahhitlerimizin sorunlarının seçimden sonra da detaylarıyla üzerinde durup kimseyi mağdur etmemeye özen göstereceğiz.  Yeni Kahramanmaraş’ı birlikte inşa edeceğiz." ifadelerine yer verdi. 
Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Görgel, "Kimseyi mağdur etmemeye özen göstereceğiz. Yeni Kahramanmaraş’ı birlikte inşa edeceğiz."dedi

Düzenlenen program hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Görgel, "Yaşadığımız iki büyük depremin ardından inşaat alanındaki sorunların istişaresini yapmak ve çözüme kavuşturmak adına Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen toplantıda müteahhitlerimiz ve paydaş kurumlarımızla buluştuk.

Müteahhitlerimizin sorunlarının seçimden sonra da detaylarıyla üzerinde durup kimseyi mağdur etmemeye özen göstereceğiz. 

Yeni Kahramanmaraş’ı birlikte inşa edeceğiz." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.