Görgel, Şehrin Zemin Etüdünün Raporlanmasında Sona Gelindi!

POLİTİKA 16.06.2023 - 11:22, Güncelleme: 19.06.2023 - 16:49
 

Görgel, Şehrin Zemin Etüdünün Raporlanmasında Sona Gelindi!

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Görgel, “Bölgemiz deprem bölgesi şehrin ihyası için yapmamız gereken çok iş var. Çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin zemin etüdünün raporlanmasında sona gelindi.” dedi. İşte Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel’in açıklamalarının satır başları:  TUTARLI POLİTİKA, İLKELİ SİYASET! “Teşkilatlarımız içim önemli bir seçimi atlattık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Büyükşehirler arasında aldığımız oy ile ilk defa birinci olduk. Deprem yaşanan bölgelerde de birinci olduk. Bu teşkilatlarımız için gurur verici bir olay. Cumhurbaşkanımızla vatandaşlarımız arasında güzel bir bağ var buda sandıklara yansımış durumda. Tutarlı politika, ilkeli siyasetinde etkisini bir kez daha görmüş olduk. Seçim sonuçlarının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Göstermiş oldukları büyük ilgiden dolayı vatandaşlarımız şükranlarımızı sunuyorum.  4 AY İÇERİSİNDE YIKIM İŞLEMLERİ TAMAMLANACAK! Bölgemiz deprem bölgesi şehrin ihyası için yapmamız gereken çok iş var. Çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin zemin etüdünün raporlanmasında sona gelindi. Bu raporların yakın bir zamanda açıklanacağını düşünüyorum.   4 ay içerisinde yıkım işlemleri tamamlanmış olacak. Bundan sonra ise inşa süreci hızlanmış olacak. KONTEYNERLERİ HAK SAHİPLERİNE ULAŞTIRDIK Tomsuklu bölgemiz sanayi bölgesi ilan edildi. Burada konut olmayacak. Şehri planlarken istişareye önem veriyoruz. Bu yılsonu itibarıyla kalıcı konutları teslim edeceğiz. Sanayicilerimizin yerleriyle ilgili çalışmalarda sona gelindi. Konteynerleri hak sahiplerine ulaştırdık. Çok az bir bölümü kaldı bunu da kısa sürede tamamlayacağız.  ÇADIRLARI TAMAMIYLA KALDIRMAK İSTİYORUZ! Çadırları zaman içerisinde tamamıyla kaldırmak istiyoruz.  Bunun yaparken de kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Çünkü evi az hasarlı olup ta evine dönmeyen vatandaşlarımız var. HASTANEYLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR! Şehrimize yapılacak iki hastaneyle ilgili çalışmalar devam ediyor.  Acil durum hastanesi ve şehir hastanesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor.”  
Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Görgel, “Bölgemiz deprem bölgesi şehrin ihyası için yapmamız gereken çok iş var. Çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin zemin etüdünün raporlanmasında sona gelindi.” dedi.

İşte Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel’in açıklamalarının satır başları: 

TUTARLI POLİTİKA, İLKELİ SİYASET!

“Teşkilatlarımız içim önemli bir seçimi atlattık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Büyükşehirler arasında aldığımız oy ile ilk defa birinci olduk. Deprem yaşanan bölgelerde de birinci olduk. Bu teşkilatlarımız için gurur verici bir olay. Cumhurbaşkanımızla vatandaşlarımız arasında güzel bir bağ var buda sandıklara yansımış durumda. Tutarlı politika, ilkeli siyasetinde etkisini bir kez daha görmüş olduk. Seçim sonuçlarının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Göstermiş oldukları büyük ilgiden dolayı vatandaşlarımız şükranlarımızı sunuyorum. 

4 AY İÇERİSİNDE YIKIM İŞLEMLERİ TAMAMLANACAK!

Bölgemiz deprem bölgesi şehrin ihyası için yapmamız gereken çok iş var. Çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin zemin etüdünün raporlanmasında sona gelindi. Bu raporların yakın bir zamanda açıklanacağını düşünüyorum.   4 ay içerisinde yıkım işlemleri tamamlanmış olacak. Bundan sonra ise inşa süreci hızlanmış olacak.

KONTEYNERLERİ HAK SAHİPLERİNE ULAŞTIRDIK

Tomsuklu bölgemiz sanayi bölgesi ilan edildi. Burada konut olmayacak. Şehri planlarken istişareye önem veriyoruz. Bu yılsonu itibarıyla kalıcı konutları teslim edeceğiz. Sanayicilerimizin yerleriyle ilgili çalışmalarda sona gelindi. Konteynerleri hak sahiplerine ulaştırdık. Çok az bir bölümü kaldı bunu da kısa sürede tamamlayacağız. 

ÇADIRLARI TAMAMIYLA KALDIRMAK İSTİYORUZ!

Çadırları zaman içerisinde tamamıyla kaldırmak istiyoruz.  Bunun yaparken de kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Çünkü evi az hasarlı olup ta evine dönmeyen vatandaşlarımız var.

HASTANEYLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR!

Şehrimize yapılacak iki hastaneyle ilgili çalışmalar devam ediyor.  Acil durum hastanesi ve şehir hastanesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.