Görgel, Şehrimiz 1 yıl içerisinde çok farklı bir konumda olacak!

POLİTİKA 15.04.2023 - 23:09, Güncelleme: 18.04.2023 - 23:12
 

Görgel, Şehrimiz 1 yıl içerisinde çok farklı bir konumda olacak!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. işte detaylar...

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. Başkan Görgel, “1 yıl içerisinde şehrimiz çok farklı bir konumda olacak. 2 yılda çok çok güzel bir şehir olacak.  Şehrimizi imrenerek bakılacak bir şehir yapacağız.”dedi 1 yıl içerisinde konut sıkıntısı çözülecek! 1 yıl içerisinde konut sıkıntısı çözüleceğine dikkat çeken Fırat Görgel, “Şehrimizin inşası ve ihyası konusunda çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizde kalıcı konutlar konusunda ciddi oranda temeller atıldı. 1 yıl içerisinde bu konutlar teslim edilecek. Biz ak kadrolar olarak cumhurbaşkanımız önderliğinde durmadan çalışmaya devam edeceğiz.  1 yıl içerisinde şehrimizde konut sıkıntısının kalacağını düşünmüyorum. Çünkü çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En geç 1,5 yıl içerisinde tüm çalışmaların tamamlanacağını düşünüyorum.” İfadelerine yer verdi.   
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. işte detaylar...

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Başkan Görgel, “1 yıl içerisinde şehrimiz çok farklı bir konumda olacak. 2 yılda çok çok güzel bir şehir olacak.  Şehrimizi imrenerek bakılacak bir şehir yapacağız.”dedi

1 yıl içerisinde konut sıkıntısı çözülecek!

1 yıl içerisinde konut sıkıntısı çözüleceğine dikkat çeken Fırat Görgel, “Şehrimizin inşası ve ihyası konusunda çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizde kalıcı konutlar konusunda ciddi oranda temeller atıldı.

1 yıl içerisinde bu konutlar teslim edilecek. Biz ak kadrolar olarak cumhurbaşkanımız önderliğinde durmadan çalışmaya devam edeceğiz. 

1 yıl içerisinde şehrimizde konut sıkıntısının kalacağını düşünmüyorum. Çünkü çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En geç 1,5 yıl içerisinde tüm çalışmaların tamamlanacağını düşünüyorum.” İfadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.