Görgel, Kahramanmaraş’ta rekor bir oy alacağız!

POLİTİKA 23.01.2023 - 10:14, Güncelleme: 25.01.2023 - 20:32
 

Görgel, Kahramanmaraş’ta rekor bir oy alacağız!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, fisiltihaber.com.tr haber sitesine özel açıklamalarda bulundu. Görgel, rekor bir oy alacaklarını söyledi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanan genel seçimler hakkında konuşan Başkan Görgel, “Şehrimizde rekor bir oy ile seçim sürecini bitireceğimizi düşünüyorum. Şehrimizin Cumhur ittifakı adayı sayın cumhurbaşkanımıza verilen desteğin Türkiye’de birinci olacağını düşünüyorum.”dedi “Vatandaşlarımız 6’lı masaya sandıkta cevabını verecektir” Yarın seçim olacakmış gibi seçimlere hazır olduklarını kaydeden Fırat Görgel şu ifadelere yer verdi, “Mahalle teşkilatlarımızı 2022 yılının başında yeniledik. Sandıkta görevli kişilerin listeleri oluşturuldu. Okulda bina’larda görevli kişilerin listesi hazırlandı. Yarın seçim olacakmış gibi teşkilatımız hazır. Şehrimizde yüzde 70’i aşkın oy potansiyelimiz var. Biz bu potansiyeli karşılayacağımızı düşünüyorum. Çünkü 6’lı masanın göstermiş olduğu hezeyan beklide en fazla şehrimizde etkisini gösterir. Çünkü Kahramanmaraş gerçekten hassasiyetleri olan milliyetçi, muhafazakar, vatanına milletine değer veren bir il. Özellikle son zamanda 6’lı masanın açıklamaları, Türkiye’yi götürmek istediği nokta, vatandaşlara vaat ettiği yönetim biçimi kesinlikle bu toprakların kabul etmeyeceği olaylardır. Bugün savunma sanayindeki gelişmelere burun kıvıran bir yapıdan bahsediyoruz. Bu yapılanmaya hemşerilerimiz sandıkta gerekli cevabı verecektir. Bu noktada hiçbir şüphemiz yok. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini cumhurbaşkanımızın liderliğinde çözmeye devam edeceğiz. Ak kadroları halkımızın hizmetkarı olmaya devam edecek. Şehrimizde 8 milletvekilimiz var, biz 8 milletvekiline de talibiz. Vatandaşlarımızın tamamının oyuna talibiz.”   
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, fisiltihaber.com.tr haber sitesine özel açıklamalarda bulundu. Görgel, rekor bir oy alacaklarını söyledi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanan genel seçimler hakkında konuşan Başkan Görgel, “Şehrimizde rekor bir oy ile seçim sürecini bitireceğimizi düşünüyorum. Şehrimizin Cumhur ittifakı adayı sayın cumhurbaşkanımıza verilen desteğin Türkiye’de birinci olacağını düşünüyorum.”dedi

“Vatandaşlarımız 6’lı masaya sandıkta cevabını verecektir”

Yarın seçim olacakmış gibi seçimlere hazır olduklarını kaydeden Fırat Görgel şu ifadelere yer verdi, “Mahalle teşkilatlarımızı 2022 yılının başında yeniledik. Sandıkta görevli kişilerin listeleri oluşturuldu. Okulda bina’larda görevli kişilerin listesi hazırlandı. Yarın seçim olacakmış gibi teşkilatımız hazır. Şehrimizde yüzde 70’i aşkın oy potansiyelimiz var. Biz bu potansiyeli karşılayacağımızı düşünüyorum. Çünkü 6’lı masanın göstermiş olduğu hezeyan beklide en fazla şehrimizde etkisini gösterir.

Çünkü Kahramanmaraş gerçekten hassasiyetleri olan milliyetçi, muhafazakar, vatanına milletine değer veren bir il. Özellikle son zamanda 6’lı masanın açıklamaları, Türkiye’yi götürmek istediği nokta, vatandaşlara vaat ettiği yönetim biçimi kesinlikle bu toprakların kabul etmeyeceği olaylardır. Bugün savunma sanayindeki gelişmelere burun kıvıran bir yapıdan bahsediyoruz.

Bu yapılanmaya hemşerilerimiz sandıkta gerekli cevabı verecektir. Bu noktada hiçbir şüphemiz yok. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini cumhurbaşkanımızın liderliğinde çözmeye devam edeceğiz. Ak kadroları halkımızın hizmetkarı olmaya devam edecek. Şehrimizde 8 milletvekilimiz var, biz 8 milletvekiline de talibiz. Vatandaşlarımızın tamamının oyuna talibiz.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.