Görgel, AK Parti 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı!

POLİTİKA 31.07.2024 - 19:08, Güncelleme: 31.07.2024 - 19:08
 

Görgel, AK Parti 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve Kadın Kolları Başkan Vekili Hilal Atıcı’nın da yer aldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 31 Mart Yerel Seçimleri, insani yardımlar, Filistin’deki soykırım ve olimpiyat oyunları gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza; İl Başkanımız Cüneyt Doğan, Kadın Kolları Başkan Vekilimiz Hilal Atıcı ve Gençlik Kolları Başkanımız Feyzullah Eren Aşçı ile birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Toplantımızın ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve Kadın Kolları Başkan Vekili Hilal Atıcı’nın da yer aldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 31 Mart Yerel Seçimleri, insani yardımlar, Filistin’deki soykırım ve olimpiyat oyunları gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza; İl Başkanımız Cüneyt Doğan, Kadın Kolları Başkan Vekilimiz Hilal Atıcı ve Gençlik Kolları Başkanımız Feyzullah Eren Aşçı ile birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Toplantımızın ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.