Gönül belediyeciliğini dibine kadar yaşatan Başkan!

YEREL HABERLER 02.12.2022 - 22:08, Güncelleme: 06.12.2022 - 18:48
 

Gönül belediyeciliğini dibine kadar yaşatan Başkan!

Kahramanmaraş’ta yapmış olduğu çalışmalarla tüm kesimin gönlünü kazanmayı başaran Türkoğlu’nun mimarı Osman Okumuş, gittiği her yerde sevgiyle karşılanıyor.

Türkoğlu’nda yapmış olduğu çalışmalarla gönül belediyeciliğini şehir dışına taşıyan Osman Okumuş, klasik belediyeciliği rafa kaldırmış durumda. Öyle ki bazı belediye başkanlarının arayıp fikir alış verişinde bulunduğu bir konuma gelmiş.  Gözleme pişirip ikram etti Halkın sempatisini de kazanan Okumuş, gittiği programda güler yüzü ve sempatikliğiyle de dikkat çekiyor. Başkan Okumuş son olarak ilçede kahvaltı ve gözleme evinin açılışına katıldı. Burada sempatik tavırlarıyla dikkat çeken başkan Osman Okumuş kendi elleriyle pişirdiği gözlemeyi programa katılanlara ikram etti.   
Kahramanmaraş’ta yapmış olduğu çalışmalarla tüm kesimin gönlünü kazanmayı başaran Türkoğlu’nun mimarı Osman Okumuş, gittiği her yerde sevgiyle karşılanıyor.

Türkoğlu’nda yapmış olduğu çalışmalarla gönül belediyeciliğini şehir dışına taşıyan Osman Okumuş, klasik belediyeciliği rafa kaldırmış durumda.

Öyle ki bazı belediye başkanlarının arayıp fikir alış verişinde bulunduğu bir konuma gelmiş. 

Gözleme pişirip ikram etti

Halkın sempatisini de kazanan Okumuş, gittiği programda güler yüzü ve sempatikliğiyle de dikkat çekiyor.

Başkan Okumuş son olarak ilçede kahvaltı ve gözleme evinin açılışına katıldı. Burada sempatik tavırlarıyla dikkat çeken başkan Osman Okumuş kendi elleriyle pişirdiği gözlemeyi programa katılanlara ikram etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.