Göksun’daki depremler ne kadar sürecek?

AKTÜEL 23.04.2023 - 11:14, Güncelleme: 23.04.2023 - 11:14
 

Göksun’daki depremler ne kadar sürecek?

Göksun’daki depremler ne kadar sürecek, Yer bilimci Baturhan Öğüt, Göksun depremleri hakkında konuştu. İşte detaylar…

Yer bilimci Baturhan Öğüt, Göksun depremleri hakkında konuştu. İşte detaylar… 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgede artçı depremler olmaya devam ediyor. Vatandaşlar artçı depremlerin daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. Yer bilimci Baturhan Öğüt, Göksun depremleri hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.   Öğüt, “Deprem bölgesi ve özellikle Göksun’da artçı deprem aktivasyonu azalmaya başladı, nitekim belli bir süre azalarak sönümlenninceye kadar devam edecek yalnız endişeye gerek yok. Saygılarımla.”ifadelerine yer verdi.   
Göksun’daki depremler ne kadar sürecek, Yer bilimci Baturhan Öğüt, Göksun depremleri hakkında konuştu. İşte detaylar…

Yer bilimci Baturhan Öğüt, Göksun depremleri hakkında konuştu. İşte detaylar…

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgede artçı depremler olmaya devam ediyor. Vatandaşlar artçı depremlerin daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor.

Yer bilimci Baturhan Öğüt, Göksun depremleri hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  

Öğüt, “Deprem bölgesi ve özellikle Göksun’da artçı deprem aktivasyonu azalmaya başladı, nitekim belli bir süre azalarak sönümlenninceye kadar devam edecek yalnız endişeye gerek yok. Saygılarımla.”ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.