Gökhan Töre asgari ücret kazanacak!

SPOR 17.09.2022 - 16:00, Güncelleme: 17.09.2022 - 16:00
 

Gökhan Töre asgari ücret kazanacak!

Kariyerinde birçok önemli kulüp forması giyen yerli oyuncu Gökhan Töre'nin yeni maaşı, duyanları şaşırttı.

Kariyerinde birçok önemli kulüp forması giyen yerli oyuncu Gökhan Töre'nin yeni maaşı, duyanları şaşırttı. Edinilen bilgiye göre Adana Demirspor'a transfer olan Töre, asgari ücret kazanacak. Yeni Malatyaspor forması giyerken, kendi cebinden 4 milyon TL ödeyerek Beşiktaş'a geri dönen Gökhan Töre, siyah-beyazlı takımda bir türlü istediğini bulamamıştı.  Adana Demirspor'un yolunu tutan yerli futbolcu, Akdeniz ekibiyle çok dikkat çeken bir sözleşmeye imza attı. Gökhan Töre'nin mavi şimşeklerden aylık 6 bin 471 TL kazanacağı öğrenildi.
Kariyerinde birçok önemli kulüp forması giyen yerli oyuncu Gökhan Töre'nin yeni maaşı, duyanları şaşırttı.

Kariyerinde birçok önemli kulüp forması giyen yerli oyuncu Gökhan Töre'nin yeni maaşı, duyanları şaşırttı. Edinilen bilgiye göre Adana Demirspor'a transfer olan Töre, asgari ücret kazanacak.

Yeni Malatyaspor forması giyerken, kendi cebinden 4 milyon TL ödeyerek Beşiktaş'a geri dönen Gökhan Töre, siyah-beyazlı takımda bir türlü istediğini bulamamıştı. 

Adana Demirspor'un yolunu tutan yerli futbolcu, Akdeniz ekibiyle çok dikkat çeken bir sözleşmeye imza attı. Gökhan Töre'nin mavi şimşeklerden aylık 6 bin 471 TL kazanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.