Gökçeoğlu, Ekinözü Aşağı İçmeler tetiklenmiş en büyük heyelan!

GÜNDEM 21.03.2023 - 17:09, Güncelleme: 23.03.2023 - 13:32
 

Gökçeoğlu, Ekinözü Aşağı İçmeler tetiklenmiş en büyük heyelan!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremler sonrası bölgede yeni gelişmeler yaşanıyor.

Deprem sonrası Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine gelerek incelemelerde bulunan Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu, “Bugüne kadar gördüğüm depremler tarafından tetiklenmiş en büyük heyelan.”dedi. Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu, depremler sonrası Ekinözü’nde meydana gelen heyelan hakkında konuştu. Gökçeoğlu,“Ekinözü Aşağı İçmeler Hareket eden malzeme >60M m3 Bugüne kadar gördüğüm depremler tarafından tetiklenmiş en büyük heyelan.”ifadelerine yer verdi.   
6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremler sonrası bölgede yeni gelişmeler yaşanıyor.

Deprem sonrası Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine gelerek incelemelerde bulunan Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu, “Bugüne kadar gördüğüm depremler tarafından tetiklenmiş en büyük heyelan.”dedi.

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu, depremler sonrası Ekinözü’nde meydana gelen heyelan hakkında konuştu.

Gökçeoğlu,“Ekinözü Aşağı İçmeler Hareket eden malzeme >60M m3 Bugüne kadar gördüğüm depremler tarafından tetiklenmiş en büyük heyelan.”ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.