Gökçe, Vatandaş geçim derdine düştü!

POLİTİKA 26.05.2022 - 19:06, Güncelleme: 26.05.2022 - 19:06
 

Gökçe, Vatandaş geçim derdine düştü!

Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe, vatandaşların ekonomik durgunluktan dolayı geçim derdine düştüğünü kaydetti.

Başkan Gökçe, “Sokakta karşılaştığımız en büyük sorun ekonomi olduğu için vatandaşlarımız geçim derdine düşmüş durumdalar.  Bunu yanı sıra İlçemizdeki bazı mahallelerimizde göçmen sorunu var. İnsanlarımızın göçmenlere olan bakış açısı değişmeye başladı. Misafirliklerinin uzun sürdüğünü düşünüyorlar. Bir kültür uyuşmazlığı var. Bazı sokaklarda güvenlik sorunu var. Suriyelilerin yoğunlaştığı mahallelerde bunlar oluyor. Bu sorunlara karşı önlemlerin alınması gerekiyor.”dedi. “İlçe teşkilatımızı gençleştirdik” Yapmış oldukları ilçe kongresiyle birlikte parti teşkilatını yenilediklerini ifade eden Bünyamin Gökçe şunları söyledi:“Son dönemlerde partimize olan ilgi çok fazla, teşkilatımız sahada çalışmalarını yürütüyor. İki ay önce ilçe kongremizi yeniledik. Yeni ekibimizi gençleştirdik. Eski yönetime göre yüzde 40 oranında bir değişim oldu. Üye kayıtlarımızı devam ediyor. Haftalık olağan toplantılarımızı yapıyoruz. Mahalle toplantılarını sürdürüyoruz. Zamanımızın büyük bir çoğunluğunu bunlar oluşturuyor.” “Üye sayımız her geçen gün artıyor” Saadet partisine olan ilginin değiştiği belirten Gökçe konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçmiş yıllara göre partimize olan ilginin arttığını görüyoruz.  Geçmiş dönemlerde başka partiye gönül vermiş kişilerin artık partimizde görev almak istemelerinden dolayı çok mutluyuz. Önceden biz vatandaşlarımızla konuşmak istiyorduk şimdi ise vatandaşlarımız bizimle konuşmak tanışmak istiyor. İlçemizde toplamda 3 bine yakın üyemiz var. Partimize gelmeden bile vatandaşlarımız internet ortamında üye olmaktadırlar.”  
Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe, vatandaşların ekonomik durgunluktan dolayı geçim derdine düştüğünü kaydetti.

Başkan Gökçe, “Sokakta karşılaştığımız en büyük sorun ekonomi olduğu için vatandaşlarımız geçim derdine düşmüş durumdalar.  Bunu yanı sıra İlçemizdeki bazı mahallelerimizde göçmen sorunu var. İnsanlarımızın göçmenlere olan bakış açısı değişmeye başladı. Misafirliklerinin uzun sürdüğünü düşünüyorlar. Bir kültür uyuşmazlığı var. Bazı sokaklarda güvenlik sorunu var. Suriyelilerin yoğunlaştığı mahallelerde bunlar oluyor. Bu sorunlara karşı önlemlerin alınması gerekiyor.”dedi.

“İlçe teşkilatımızı gençleştirdik”

Yapmış oldukları ilçe kongresiyle birlikte parti teşkilatını yenilediklerini ifade eden Bünyamin Gökçe şunları söyledi:“Son dönemlerde partimize olan ilgi çok fazla, teşkilatımız sahada çalışmalarını yürütüyor. İki ay önce ilçe kongremizi yeniledik. Yeni ekibimizi gençleştirdik. Eski yönetime göre yüzde 40 oranında bir değişim oldu. Üye kayıtlarımızı devam ediyor. Haftalık olağan toplantılarımızı yapıyoruz. Mahalle toplantılarını sürdürüyoruz. Zamanımızın büyük bir çoğunluğunu bunlar oluşturuyor.”

“Üye sayımız her geçen gün artıyor”

Saadet partisine olan ilginin değiştiği belirten Gökçe konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçmiş yıllara göre partimize olan ilginin arttığını görüyoruz.  Geçmiş dönemlerde başka partiye gönül vermiş kişilerin artık partimizde görev almak istemelerinden dolayı çok mutluyuz. Önceden biz vatandaşlarımızla konuşmak istiyorduk şimdi ise vatandaşlarımız bizimle konuşmak tanışmak istiyor. İlçemizde toplamda 3 bine yakın üyemiz var. Partimize gelmeden bile vatandaşlarımız internet ortamında üye olmaktadırlar.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.