Gökçe, Bizim için siyaset inanç biçimidir!

POLİTİKA 15.07.2021 - 21:35, Güncelleme: 16.07.2021 - 11:05
 

Gökçe, Bizim için siyaset inanç biçimidir!

Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe, siyaseti Allah’ın emrettiği için yaptıklarını söyledi.

Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe Maraş fısıltı’ya konuştu.   Başkan Gökçe,“Siyaset bizde inanç meselesidir. Biz siyaseti Allah rızası için yapıyoruz, Allah emrettiği için yapıyoruz. Partilerin tüzüklerine bakarsanız, insanların mutluluğunu istiyorlar. Sonuçta partilerin kuruluş amacı hep iyiyi hedefliyor ama partiler maalesef kuruluş amaçlarının dışına çıktı.”dedi.   “Ak partiye oy veren kişiler kandırılmış kişilerdir”   Ak partiye oy veren kişilerin kandırılmış kişiler olduğunu iddia eden Gökçe şunları söyledi, “Ben siyasete farkına varmadan  çocuk iken milli gençlik vakfı mahalle ocaklarında girdim. Sonradan bu bizim yaşam biçimimiz oldu. Gençlik dönemlerinde milli gençlik vakfı ocağında faaliyetlerde bulundum. Ortaokulda, lisede ve üniversitede bölüm başkanlığı yaptım. Sonrasında parti il gençlik kolları başkanlığı görevini yürüttüm. Sonrasında Dulkadiroğlu kurucu ilçe başkanı oldum. Bu görevde 3. Döneme hazırlanıyorum. Benim çocukluğumdan bu yana partim dışında hiçbir partiye ilgi duymadım.  Partimden de hiçbir şekilde gelir kaynağım olmadı. Parti çalışmaları için cebimizdeki paraları harcadık. Siyaset bizde inanç meselesi haline geldi. Biz siyaseti Allah rızası için yapıyoruz, Allah emrettiği için yapıyoruz. Partilerin tüzüklerine bakarsanız, insanların mutluluğunu istiyorlar. Sonuçta partilerin kuruluş amacı hep iyiyi hedefliyor ama partiler maalesef kuruluş amaçlarının dışına çıktı. Saadet partisi dışındaki partilere oy veren kişiler kandırılmış kişilerdir. Rahmetli Erbakan liderimiz siyaseti horoz dövüşüne benzetirdi. Çünkü tabanda halk siyaset için birbirine düşerken yukarıda birileri elerlini ovuşturuyor. Olan halkımıza oluyor. Biz her fikirden insana saygı duyuyoruz.”   “Kutuplaşmadan rant sağlıyorlar”   Saadet partisinin iktidarında kutuplaşmaya izin vermeyeceklerine dikkat çeken Bünyamin Gökçe konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bizim mahalle teşkilatlarımız var, sandık görevlilerimiz var onlarla sürekli istişare halindeyiz halkımızın sorunlarını gündeme getirmeye çalışıyoruz. Ev ev kapı kapı geziyoruz, esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Ak parti’de olupta gönlü bizde olan kişiler var. O kişiler orada formalite olarak bulunduklarını söylüyorlar. Maalesef insanlarımız kutuplaştırdılar. Bu kutuplaşmadan rant sağlıyorlar. Öyle bir duruma geldik ki; ak partiye oy verenler Müslüman başka partiye oy verenler kafir olarak lanse ediliyor. Biz bunu anlamış değiliz. Biz bu düzene son vereceğiz. Toplumun her kesimini kucaklayacağız. Bu millet bin 500 yıldan beri bu topraklarda Müslüman olarak yaşıyor. Bu oyunlara vatandaşlarımızın gelmemesi gerekiyor. İnancıyla insanların birleşmesi gerekiyor. Bu milletin refah seviyesini ve ahlak seviyesini yükseltmek için canla başla çalışmamız gerekiyor. İnsanların emeğinin karşılığını almaları lazım, canının, emniyetinin sağlanması lazım, hürriyetinin devamının sağlanması gerekiyor.”
Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe, siyaseti Allah’ın emrettiği için yaptıklarını söyledi.

Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe Maraş fısıltı’ya konuştu.

 

Başkan Gökçe,“Siyaset bizde inanç meselesidir. Biz siyaseti Allah rızası için yapıyoruz, Allah emrettiği için yapıyoruz. Partilerin tüzüklerine bakarsanız, insanların mutluluğunu istiyorlar. Sonuçta partilerin kuruluş amacı hep iyiyi hedefliyor ama partiler maalesef kuruluş amaçlarının dışına çıktı.”dedi.

 

“Ak partiye oy veren kişiler kandırılmış kişilerdir”

 

Ak partiye oy veren kişilerin kandırılmış kişiler olduğunu iddia eden Gökçe şunları söyledi, “Ben siyasete farkına varmadan  çocuk iken milli gençlik vakfı mahalle ocaklarında girdim. Sonradan bu bizim yaşam biçimimiz oldu. Gençlik dönemlerinde milli gençlik vakfı ocağında faaliyetlerde bulundum. Ortaokulda, lisede ve üniversitede bölüm başkanlığı yaptım. Sonrasında parti il gençlik kolları başkanlığı görevini yürüttüm. Sonrasında Dulkadiroğlu kurucu ilçe başkanı oldum. Bu görevde 3. Döneme hazırlanıyorum. Benim çocukluğumdan bu yana partim dışında hiçbir partiye ilgi duymadım.  Partimden de hiçbir şekilde gelir kaynağım olmadı. Parti çalışmaları için cebimizdeki paraları harcadık. Siyaset bizde inanç meselesi haline geldi. Biz siyaseti Allah rızası için yapıyoruz, Allah emrettiği için yapıyoruz. Partilerin tüzüklerine bakarsanız, insanların mutluluğunu istiyorlar. Sonuçta partilerin kuruluş amacı hep iyiyi hedefliyor ama partiler maalesef kuruluş amaçlarının dışına çıktı. Saadet partisi dışındaki partilere oy veren kişiler kandırılmış kişilerdir. Rahmetli Erbakan liderimiz siyaseti horoz dövüşüne benzetirdi. Çünkü tabanda halk siyaset için birbirine düşerken yukarıda birileri elerlini ovuşturuyor. Olan halkımıza oluyor. Biz her fikirden insana saygı duyuyoruz.”

 

“Kutuplaşmadan rant sağlıyorlar”

 

Saadet partisinin iktidarında kutuplaşmaya izin vermeyeceklerine dikkat çeken Bünyamin Gökçe konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bizim mahalle teşkilatlarımız var, sandık görevlilerimiz var onlarla sürekli istişare halindeyiz halkımızın sorunlarını gündeme getirmeye çalışıyoruz. Ev ev kapı kapı geziyoruz, esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Ak parti’de olupta gönlü bizde olan kişiler var. O kişiler orada formalite olarak bulunduklarını söylüyorlar. Maalesef insanlarımız kutuplaştırdılar. Bu kutuplaşmadan rant sağlıyorlar. Öyle bir duruma geldik ki; ak partiye oy verenler Müslüman başka partiye oy verenler kafir olarak lanse ediliyor. Biz bunu anlamış değiliz. Biz bu düzene son vereceğiz. Toplumun her kesimini kucaklayacağız. Bu millet bin 500 yıldan beri bu topraklarda Müslüman olarak yaşıyor. Bu oyunlara vatandaşlarımızın gelmemesi gerekiyor. İnancıyla insanların birleşmesi gerekiyor. Bu milletin refah seviyesini ve ahlak seviyesini yükseltmek için canla başla çalışmamız gerekiyor. İnsanların emeğinin karşılığını almaları lazım, canının, emniyetinin sağlanması lazım, hürriyetinin devamının sağlanması gerekiyor.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.