Gökçe, Bertiz yolunun tünelleri nerede?

POLİTİKA 31.07.2021 - 10:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 10:30
 

Gökçe, Bertiz yolunun tünelleri nerede?

Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe, iktidar partisinin Bertiz yoluna yapmaya söz verdiği tünelleri sordu.

Başkan Gökçe, “Bertiz yolunu yapıyoruz diyorlar 2 yıl oldu, göstermelik iş bir iki tane makine çalışıyor o kadar. Her taraf toz toprak, o yoldan gideninin araçları bozulmaya başladı.”dedi.   “Sessiz selamlara kulak verin”   Bertiz bölgesinde çok fazla trafik yoğunluğu olduğuna dikkat çeken Bünyamin Gökçe şunları söyledi, “Bertiz bölgesinde müthiş biz nüfus var. O yol aktif bir şekilde kullanılıyor ama her ne hikmetse yapılmıyor. İktidar partisini her seçimde destekliyor desteklemesine ama desteklediği kadar AK parti’den bir yatırım alamıyor. En fazla o bölgeden bir kişiyi encümen üyesi yapıyorlar. Onikişubat bölgesinde sayın belediye başkanı Hanefi Mahçiçek insanların evlerinin önüne kadar parke döşedi ama bizim bölgemizde yollar dahi yapılmadı. Bertiz yolunu yapıyoruz diyorlar 2 yıl oldu, göstermelik iş bir iki tane makine çalışıyor o kadar. Her taraf toz toprak, o yoldan gideninin araçları bozulmaya başladı.   Dulkadiroğlu bölgesinde parka, bahçeye ihtiyaç yok. Çünkü o bölgeden her kesin bir köyü var hafta sonu insanları köyüne gidiyor. Bertiz yolu için o bölgeye gelen herkes söz verdi ama sözler havada kaldı. İnsanlarımızın saf duygularıyla artık oynamayın, yapmıyorsanız söz vermeyin. Seçim zamanı bizim halkımızı malzeme olarak kullanmayın. Kar yağdığında ulaşımı kolaylaştırmak için tünel sözü bile verdiler ama bırakın tüneli yolu bile yapamadılar. Yolarımız çok bozuk, acilen yapılması gerekiyor. Bu bölgeye yolu düşenler yetkililere sessiz selam gönderiyor. Yetkililerin bu sessiz selamlara kulak vermesi lazım. Bence yetkilerin birbirini yemekten bu bölgeye sıra gelmediğini düşünüyorum. İnşallah biz iktidara geldiğimizde halkımızın bütün sorunlarını karşılayacağız. İhtiyaç duyulan tüm sorunları çözeceğiz.”  
Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe, iktidar partisinin Bertiz yoluna yapmaya söz verdiği tünelleri sordu.

Başkan Gökçe, “Bertiz yolunu yapıyoruz diyorlar 2 yıl oldu, göstermelik iş bir iki tane makine çalışıyor o kadar. Her taraf toz toprak, o yoldan gideninin araçları bozulmaya başladı.”dedi.

 

“Sessiz selamlara kulak verin”

 

Bertiz bölgesinde çok fazla trafik yoğunluğu olduğuna dikkat çeken Bünyamin Gökçe şunları söyledi, “Bertiz bölgesinde müthiş biz nüfus var. O yol aktif bir şekilde kullanılıyor ama her ne hikmetse yapılmıyor. İktidar partisini her seçimde destekliyor desteklemesine ama desteklediği kadar AK parti’den bir yatırım alamıyor. En fazla o bölgeden bir kişiyi encümen üyesi yapıyorlar. Onikişubat bölgesinde sayın belediye başkanı Hanefi Mahçiçek insanların evlerinin önüne kadar parke döşedi ama bizim bölgemizde yollar dahi yapılmadı. Bertiz yolunu yapıyoruz diyorlar 2 yıl oldu, göstermelik iş bir iki tane makine çalışıyor o kadar. Her taraf toz toprak, o yoldan gideninin araçları bozulmaya başladı.

 

Dulkadiroğlu bölgesinde parka, bahçeye ihtiyaç yok. Çünkü o bölgeden her kesin bir köyü var hafta sonu insanları köyüne gidiyor. Bertiz yolu için o bölgeye gelen herkes söz verdi ama sözler havada kaldı. İnsanlarımızın saf duygularıyla artık oynamayın, yapmıyorsanız söz vermeyin. Seçim zamanı bizim halkımızı malzeme olarak kullanmayın. Kar yağdığında ulaşımı kolaylaştırmak için tünel sözü bile verdiler ama bırakın tüneli yolu bile yapamadılar. Yolarımız çok bozuk, acilen yapılması gerekiyor. Bu bölgeye yolu düşenler yetkililere sessiz selam gönderiyor. Yetkililerin bu sessiz selamlara kulak vermesi lazım. Bence yetkilerin birbirini yemekten bu bölgeye sıra gelmediğini düşünüyorum. İnşallah biz iktidara geldiğimizde halkımızın bütün sorunlarını karşılayacağız. İhtiyaç duyulan tüm sorunları çözeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.