Globay Mağazası Kahramanmaraş'ta İkinci Şubesini Açtı!

AKTÜEL 05.10.2024 - 18:51, Güncelleme: 05.10.2024 - 18:59
 

Globay Mağazası Kahramanmaraş'ta İkinci Şubesini Açtı!

Erkek Giyimin modası olan Globay Mağazası Kahramanmaraş'ta ikinci şubesini İsmet Karaokur Bulvarında açtı.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Globay Maazası kurucularından Hasan Ayhan, açılışa özel 3 Bin TL'ye bir al bir bedava takım elbise satacaklarını belirtti.  Kahramanmaraş bizim için çok özel! Kahramanmaraş'a çok önem verdiklerini kaydeden Ayhan,  "Depem sonrası yeni bir yatırım yapmaya karar verdik. İkinci şubemizi şehrimize kazandırdık. Özellikle takım elbise reyonlarında çok iddialıyız. Takım elbisede bir al bir bedeva kanpamyamız var. Ayrıca yazlık ürünlerde ve kışlık ürünlerde bir al bir bedava kampanyamız var. Tüm vatandaşlarımızı mağazamıza davet ediyoruz."dedi.   
Erkek Giyimin modası olan Globay Mağazası Kahramanmaraş'ta ikinci şubesini İsmet Karaokur Bulvarında açtı.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Globay Maazası kurucularından Hasan Ayhan, açılışa özel 3 Bin TL'ye bir al bir bedava takım elbise satacaklarını belirtti. 

Kahramanmaraş bizim için çok özel!

Kahramanmaraş'a çok önem verdiklerini kaydeden Ayhan,  "Depem sonrası yeni bir yatırım yapmaya karar verdik. İkinci şubemizi şehrimize kazandırdık. Özellikle takım elbise reyonlarında çok iddialıyız.

Takım elbisede bir al bir bedeva kanpamyamız var. Ayrıca yazlık ürünlerde ve kışlık ürünlerde bir al bir bedava kampanyamız var. Tüm vatandaşlarımızı mağazamıza davet ediyoruz."dedi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.