Giresun’da denize girilecek plajlar listesi...

SEYAHAT - KİTAP 05.06.2024 - 20:11, Güncelleme: 05.06.2024 - 20:11
 

Giresun’da denize girilecek plajlar listesi...

Giresun, Karadeniz Bölgesi’nin Doğu Karadeniz bölümünde yer almaktadır. Giresun kent merkezi Aksu ve Batlama vadileri arasında denize doğru uzanan bir yarımada üzerine kurulmuştur.

Giresun, Karadeniz Bölgesi’nin Doğu Karadeniz bölümünde yer almaktadır. Giresun kent merkezi Aksu ve Batlama vadileri arasında denize doğru uzanan bir yarımada üzerine kurulmuştur. Yarımadanın doğu tarafında ve 2 kilometre açığında ise Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek adası olarak bilinen Giresun Adası yer almaktadır. Sizler için Giresun’da denize girilecek plajlar listesini hazırladık.  Eynesil Kalesi Plajı (Boztepealtı Plajı) Eynesil’de yer alan tek plaj Eynesil Kalesi Plajı (Boztepealtı Plajı) olarak ön plana çıkmaktadır. Denizkızı Plajı Denizkızı Plajı, Görele’de yer alan ilk plajdır. Tuvalet, duş, soyunma kabini, restoran ve kafe gibi imkanların yer almadığı ücretsiz bir plajdır.  Deliklitaş Plajı Görele’nin bir diğer plajı ise Deliklitaş Plajı olarak bilinmektedir. Eşsiz bir doğa harikası olan Deliklitaş Plajı, ücretsiz ziyaret edilebilecek bir plajdır.  Bada Sahil Plajı Tirebolu plajları listemiz içerisinde ilk sırada Bada Sahil Plajı yer almaktadır. Bada Sahil Plajı, ücretsiz bir plajdır.  Tirebolu Uzunkum Plajı Tirebolu Uzunkum Plajı, ücretsiz bir plajdır. Tirebolu Uzunkum Plajı’nın çevresinde restoran ve kafe işletmeleri hizmet veriyor ancak plaj alanında hiçbir işletme ve sosyal olanak bulunmamaktadır.  Tirebolu Plajı Tirebolu’da denize girilecek yerler arasında Tirebolu Plajı’da bulunmaktadır. Arkasında küçük bir ormanlık alan bulunan Tirebolu Plajı’nın plaj alanında altın sarısı kum yapısı hakimdir.  Beygir Kumu Plajı Ücretsiz ziyaret edebileceğiniz bir plaj olan Beygir Kumu Plajı’nda sosyal imkanların kısıtlı olmasından dolayı; yiyecek ve ekipman anlamında hazırlık yapmadan gitmemeniz gerekmektedir. Küçükçay Plajı Trabzon – Giresun yolu üzerinde bir mola noktası olan Küçükçay Plajı’na giriş ücretsizdir. Ağaçlar ile çevrili nezih bir ortamda tatil yapabileceğiniz Küçükçay Plajı’nda tuvalet ve duş gibi sosyal imkanlar bulunmadığı için; yiyecek ve ekipman anlamında hazırlık yapmadan gidilmemelidir. Yılgın Plajı Yılgın Plajı’nın denizi temiz ve oldukça sakindir.  Uluburun Plajı Espiye ilçesinde yer alan Uluburun Plajı’da bulunmaktadır.  Aşk Koyu Giresun – Trabzon yolu üzerinde yer alan Aşk Koyu, Uluburun Plajı’na çok yakın konumda yer alan bakir kalmış saklı bir cennettir.  Düzköy Plajı Düzköy Plajı, Keşap’ta yer almaktadır. Denizi bazı dönemlerde dalgalı olabilir ancak genel itibariyle sakin ve keyif vericidir. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmenin yasak olduğu Düzköy Plajı’nda şezlong, şemsiye, masa ve sandalye kiralama hizmetleri de vardır.  Yolağzı Plajı Keşap’ta hiçbir imkan ve sosyal tesisin bulunmadığı, oldukça küçük bir plaj alanına sahip olan Yolağzı Plajı’nı keşfetmek için geç kalmayın.  Belediye Plajı Giresun merkezde denize girilecek plajlar listemiz içerisinde ilk sırada Belediye Plajı yer almaktadır. 
Giresun, Karadeniz Bölgesi’nin Doğu Karadeniz bölümünde yer almaktadır. Giresun kent merkezi Aksu ve Batlama vadileri arasında denize doğru uzanan bir yarımada üzerine kurulmuştur.

Giresun, Karadeniz Bölgesi’nin Doğu Karadeniz bölümünde yer almaktadır. Giresun kent merkezi Aksu ve Batlama vadileri arasında denize doğru uzanan bir yarımada üzerine kurulmuştur. Yarımadanın doğu tarafında ve 2 kilometre açığında ise Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek adası olarak bilinen Giresun Adası yer almaktadır.

Sizler için Giresun’da denize girilecek plajlar listesini hazırladık. 

Eynesil Kalesi Plajı (Boztepealtı Plajı)

Eynesil’de yer alan tek plaj Eynesil Kalesi Plajı (Boztepealtı Plajı) olarak ön plana çıkmaktadır.

Denizkızı Plajı

Denizkızı Plajı, Görele’de yer alan ilk plajdır. Tuvalet, duş, soyunma kabini, restoran ve kafe gibi imkanların yer almadığı ücretsiz bir plajdır. 

Deliklitaş Plajı

Görele’nin bir diğer plajı ise Deliklitaş Plajı olarak bilinmektedir. Eşsiz bir doğa harikası olan Deliklitaş Plajı, ücretsiz ziyaret edilebilecek bir plajdır. 

Bada Sahil Plajı

Tirebolu plajları listemiz içerisinde ilk sırada Bada Sahil Plajı yer almaktadır. Bada Sahil Plajı, ücretsiz bir plajdır. 

Tirebolu Uzunkum Plajı

Tirebolu Uzunkum Plajı, ücretsiz bir plajdır. Tirebolu Uzunkum Plajı’nın çevresinde restoran ve kafe işletmeleri hizmet veriyor ancak plaj alanında hiçbir işletme ve sosyal olanak bulunmamaktadır. 

Tirebolu Plajı

Tirebolu’da denize girilecek yerler arasında Tirebolu Plajı’da bulunmaktadır. Arkasında küçük bir ormanlık alan bulunan Tirebolu Plajı’nın plaj alanında altın sarısı kum yapısı hakimdir. 

Beygir Kumu Plajı

Ücretsiz ziyaret edebileceğiniz bir plaj olan Beygir Kumu Plajı’nda sosyal imkanların kısıtlı olmasından dolayı; yiyecek ve ekipman anlamında hazırlık yapmadan gitmemeniz gerekmektedir.

Küçükçay Plajı

Trabzon – Giresun yolu üzerinde bir mola noktası olan Küçükçay Plajı’na giriş ücretsizdir. Ağaçlar ile çevrili nezih bir ortamda tatil yapabileceğiniz Küçükçay Plajı’nda tuvalet ve duş gibi sosyal imkanlar bulunmadığı için; yiyecek ve ekipman anlamında hazırlık yapmadan gidilmemelidir.

Yılgın Plajı

Yılgın Plajı’nın denizi temiz ve oldukça sakindir. 

Uluburun Plajı

Espiye ilçesinde yer alan Uluburun Plajı’da bulunmaktadır. 

Aşk Koyu

Giresun – Trabzon yolu üzerinde yer alan Aşk Koyu, Uluburun Plajı’na çok yakın konumda yer alan bakir kalmış saklı bir cennettir. 

Düzköy Plajı

Düzköy Plajı, Keşap’ta yer almaktadır. Denizi bazı dönemlerde dalgalı olabilir ancak genel itibariyle sakin ve keyif vericidir. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmenin yasak olduğu Düzköy Plajı’nda şezlong, şemsiye, masa ve sandalye kiralama hizmetleri de vardır. 

Yolağzı Plajı

Keşap’ta hiçbir imkan ve sosyal tesisin bulunmadığı, oldukça küçük bir plaj alanına sahip olan Yolağzı Plajı’nı keşfetmek için geç kalmayın. 

Belediye Plajı

Giresun merkezde denize girilecek plajlar listemiz içerisinde ilk sırada Belediye Plajı yer almaktadır. 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.