Gimar Ev Concept’teki bu indirimler kaçmaz!

EKONOMİ 25.12.2020 - 19:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Gimar Ev Concept’teki bu indirimler kaçmaz!

Gimar Ev Concept Firma Yetkilisi İrfan Gölcü, Maraş Fısıltı’ya pandemi sürecini değerlendirdi.

Gölcü, “Virüsün bizleri ekonomik olarak etkilemesinin yanında doların yükselişi ve belirsizliği de işlerimizi çok ciddi etkiliyor. Hammaddeler hep dolara endeksli olduğu için kurdaki oynamalar zam olarak ürünlere yansıyor.”dedi. “İşlerimiz ciddi oranda etkilendi” İşlerinde ciddi oranda azalmaların olduğuna dikkat çeken İrfan Gölcü, “Dünya Sağlık örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilmiş olan Covid-19 virüs salgını, diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de ciddi sağlık sorunlarına yol açmasıyla birlikte ekonomik açıdan da önemli ölçüde kayıplar yaşanmasına sebep olmuştur. Malum ekonomik olarak ülkemizin ve dünyanın yaşadığı sıkıntılar sebebiyle işlerimiz ciddi mana da etkilenmiş bulunmaktadır. Bu geçtiğimiz aylarda mobilya esnafları olarak yoğun iş yapacağı dönemlerden geçmiş bulunmaktayız. Ama ciddi mana da durgunluklar yaşamaktayız.  Covid-19 sebebiyle düğünlerde yapılan ertelenmeler düğüncü müşteri sayılarımızın azalmasına sebebiyet vermiştir.”diye konuştu.   “Ciddi anlamda indirimlerimiz var” Bazı ürünlerde ciddi oranda indirim yaptıklarını kaydeden Gimar Ev  Concept Firma Yetkilisi İrfan Gölcü şunları söyledi: “Virüsün ekonomik olarak etkilemiş olması dışında bir diğer bizleri etkileyen önemli konuda doların yükselişi ve belirsizliğidir. Hammaddeler hep dolara endeksli olduğu için kurdaki oynamalar zam olarak ürünlere yansımaktadır. Bu da doğrudan bizleri etkilemektedir. Burada esnaf olarak bizleri etkileyen sebep hem işlerin ciddi olarak azalmış olması ama bir yandan da fiyatların durmadan yukarı yönlü artış göstermesi olmaktadır.     Esnaf olarak ayakta kalabilmek, ödemelerimizi vaktinde yapabilmek için işyerine giren müşteriyi kaçırmamak adına yeri geliyor kar etmeden satışlar yapıyoruz. Ayrıca bu dönemde müşterilerimizin artan fiyatlardan etkilenmemesine bizlerde katkı sağlayarak indirimler yapmaktayız. Belirli ürün gruplarımızda ciddi anlamda indirimlerimiz bulunmaktadır. Peşin fiyatına vade farksız taksit yapıyoruz.”  
Gimar Ev Concept Firma Yetkilisi İrfan Gölcü, Maraş Fısıltı’ya pandemi sürecini değerlendirdi.

Gölcü, “Virüsün bizleri ekonomik olarak etkilemesinin yanında doların yükselişi ve belirsizliği de işlerimizi çok ciddi etkiliyor. Hammaddeler hep dolara endeksli olduğu için kurdaki oynamalar zam olarak ürünlere yansıyor.”dedi.


“İşlerimiz ciddi oranda etkilendi”


İşlerinde ciddi oranda azalmaların olduğuna dikkat çeken İrfan Gölcü, “Dünya Sağlık örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilmiş olan Covid-19 virüs salgını, diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de ciddi sağlık sorunlarına yol açmasıyla birlikte ekonomik açıdan da önemli ölçüde kayıplar yaşanmasına sebep olmuştur. Malum ekonomik olarak ülkemizin ve dünyanın yaşadığı sıkıntılar sebebiyle işlerimiz ciddi mana da etkilenmiş bulunmaktadır. Bu geçtiğimiz aylarda mobilya esnafları olarak yoğun iş yapacağı dönemlerden geçmiş bulunmaktayız. Ama ciddi mana da durgunluklar yaşamaktayız.  Covid-19 sebebiyle düğünlerde yapılan ertelenmeler düğüncü müşteri sayılarımızın azalmasına sebebiyet vermiştir.”diye konuştu.

 


“Ciddi anlamda indirimlerimiz var”


Bazı ürünlerde ciddi oranda indirim yaptıklarını kaydeden Gimar Ev  Concept Firma Yetkilisi İrfan Gölcü şunları söyledi: “Virüsün ekonomik olarak etkilemiş olması dışında bir diğer bizleri etkileyen önemli konuda doların yükselişi ve belirsizliğidir. Hammaddeler hep dolara endeksli olduğu için kurdaki oynamalar zam olarak ürünlere yansımaktadır. Bu da doğrudan bizleri etkilemektedir. Burada esnaf olarak bizleri etkileyen sebep hem işlerin ciddi olarak azalmış olması ama bir yandan da fiyatların durmadan yukarı yönlü artış göstermesi olmaktadır.

 

 

Esnaf olarak ayakta kalabilmek, ödemelerimizi vaktinde yapabilmek için işyerine giren müşteriyi kaçırmamak adına yeri geliyor kar etmeden satışlar yapıyoruz. Ayrıca bu dönemde müşterilerimizin artan fiyatlardan etkilenmemesine bizlerde katkı sağlayarak indirimler yapmaktayız. Belirli ürün gruplarımızda ciddi anlamda indirimlerimiz bulunmaktadır. Peşin fiyatına vade farksız taksit yapıyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.