Gibi Dizisi 3. Sezonu ne zaman?

DİZİ - FİLM 05.10.2022 - 19:14, Güncelleme: 05.10.2022 - 19:14
 

Gibi Dizisi 3. Sezonu ne zaman?

Netflix, Blutv, Amazon, Gain, Exxen gibi paralı platformlara sayılı vatandaş ulaşabilmekteyken bunlardan en alçak gönüllüsü kesinlikle ki Exxen platformu olmakta.

Netflix, Blutv, Amazon, Gain, Exxen gibi paralı platformlara sayılı vatandaş ulaşabilmekteyken bunlardan en alçak gönüllüsü kesinlikle ki Exxen platformu olmakta. İşte bu sebeple Exxen dizileri çok izleniyor. Gibi dizisi ilk 2 sezonuyla izlenme furyaları koparmıştı. Herkes Gibi 3. sezon olacak mı? Gibi 3. sezon ne zaman olacak sorusunu sorarken, spinn off dizisi Gibi 3. sezon hakkında detaylar geldi. Kıvanç kılınç, Feyyaz Yiğit’in öncülüğünde çok sevilen ve gündemde olan dizi Gibi 3. sezonu 7 Ekim de startını verecek.  
Netflix, Blutv, Amazon, Gain, Exxen gibi paralı platformlara sayılı vatandaş ulaşabilmekteyken bunlardan en alçak gönüllüsü kesinlikle ki Exxen platformu olmakta.

Netflix, Blutv, Amazon, Gain, Exxen gibi paralı platformlara sayılı vatandaş ulaşabilmekteyken bunlardan en alçak gönüllüsü kesinlikle ki Exxen platformu olmakta. İşte bu sebeple Exxen dizileri çok izleniyor.

Gibi dizisi ilk 2 sezonuyla izlenme furyaları koparmıştı. Herkes Gibi 3. sezon olacak mı? Gibi 3. sezon ne zaman olacak sorusunu sorarken, spinn off dizisi Gibi 3. sezon hakkında detaylar geldi.

Kıvanç kılınç, Feyyaz Yiğit’in öncülüğünde çok sevilen ve gündemde olan dizi Gibi 3. sezonu 7 Ekim de startını verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.