Gençlik Spor Türkiye’nin Enleri Arasına Girdi!

SPOR 27.08.2019 - 17:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Gençlik Spor Türkiye’nin Enleri Arasına Girdi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında; 81 İl Müdürlüğü Aylık ve Haftalık olmak üzere illerde yapılan faaliyetlerin tanıtım videoları yapılıyor.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılında devam eden proje kapsamında her ay en iyi tanıtım videosunu yapan iller Genel Müdürlüğünde Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan Başkanlığında oluşturulan jüri heyeti Türkiye Genelinden gelen videolar arasında yaptıkları değerlendirme ile en iyi faaliyet videosu çalışmaları seçilerek ilan ediliyor ve Genel Müdürlük Sosyal Medya Hesaplarında yayınlanıyor.    Bu kapsamda Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Temmuz ayında yapılan faaliyetlerin çeşitliği, faaliyetlere katılımın yoğunluğu ile İlimiz sporcularının ulusal ve uluslar arası katıldıkları Şampiyonalarda elde ettikleri başarıların anlatıldığı tanıtım videosu Genel Müdürlük tarafından en iyi videolar arasında yer aldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında; 81 İl Müdürlüğü Aylık ve Haftalık olmak üzere illerde yapılan faaliyetlerin tanıtım videoları yapılıyor.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılında devam eden proje kapsamında her ay en iyi tanıtım videosunu yapan iller Genel Müdürlüğünde Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan Başkanlığında oluşturulan jüri heyeti Türkiye Genelinden gelen videolar arasında yaptıkları değerlendirme ile en iyi faaliyet videosu çalışmaları seçilerek ilan ediliyor ve Genel Müdürlük Sosyal Medya Hesaplarında yayınlanıyor.

 

 Bu kapsamda Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Temmuz ayında yapılan faaliyetlerin çeşitliği, faaliyetlere katılımın yoğunluğu ile İlimiz sporcularının ulusal ve uluslar arası katıldıkları Şampiyonalarda elde ettikleri başarıların anlatıldığı tanıtım videosu Genel Müdürlük tarafından en iyi videolar arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.