Gençler 19 Mayıs Festivalinde Bayram Etti!

SPOR 20.05.2024 - 19:13, Güncelleme: 20.05.2024 - 19:13
 

Gençler 19 Mayıs Festivalinde Bayram Etti!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Gençlik Festivali’ne gençler yoğun ilgi gösterdi. Bayram havasında geçen festivalde gençler doyasıya eğlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da büyük bir coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Piazza AVM’nin açık otoparkında Gençlik Festivali düzenlendi. Festivalde; takı tasarımdan makromeye, ahşap boyamadan çiniye, mozaikten ebru sanatına kadar onlarca KAMEK atölyesi gençlerle buluştu. Ayrıca gençler; playstation, masa tenisi, basketbol, voleybol, futbol, dart ve kort tenisi gibi spor aktiviteleriyle de eğlenceli zaman geçirdi. Festivalde, mehteran dinletisi ve halk oyunları gösterisi de katılımcılarla buluştu. Bayram havasında geçen ve renkli anlara sahne olan festivale binlerce genç katılım sağladı. Düzenlenen etkinliği çok beğendiğini belirten gençler, Büyükşehir Belediyesi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Gençlerimizin Sevincine Ortak Olduk Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, festival alanını ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Tüm gençlerin bayramını tebrik eden Başkan Görgel, “Bugün gençlerimizin bayramı. Bizler de gençlerimizin sevincine ortak oluyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleriyle bu alanda gençlerimiz için festival düzenledik. Gençlerimizin yoğun ilgisine şahit oluyoruz. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz” diye konuştu. “Gençlerin Başkanı Fırat Görgel” Festivalin çok eğlenceli geçtiğini belirten Sefa Kantarcı, “Burada çok güzel bir organizasyon yapılmış. Çok büyük bir coşku var. Genç bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahibiz. Gençlere değer veren ve onların yanında olan Fırat Görgel Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz gençler de hayal ve hedeflerimizi Başkanımızın bize sunacağı imkânlarla gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu. Murat Kılıç, “Ailemle birlikte festivali ziyarete geldik. Çocuklar adeta mutluluğun zirvesinde. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Cihan Canbolat ise düzenlenen festivalin gençler için çok faydalı olduğunu belirterek, “Deprem sonrasında hepimizin psikolojik ve mental olarak böyle etkinliklere olan ihtiyacı arttı. Bu noktada düzenlenen bu etkinliğin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bizler de çeşitli etkinliklerle bu festivalin tadını çıkardık. Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Hatice Kübra Kenger ise, “Arkadaşlarımızla birlikte burada basketbol oynadık, eğlenceli zaman geçirdik. Heyecan verici bir festival. 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadık” dedi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Gençlik Festivali’ne gençler yoğun ilgi gösterdi. Bayram havasında geçen festivalde gençler doyasıya eğlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da büyük bir coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Piazza AVM’nin açık otoparkında Gençlik Festivali düzenlendi.

Festivalde; takı tasarımdan makromeye, ahşap boyamadan çiniye, mozaikten ebru sanatına kadar onlarca KAMEK atölyesi gençlerle buluştu. Ayrıca gençler; playstation, masa tenisi, basketbol, voleybol, futbol, dart ve kort tenisi gibi spor aktiviteleriyle de eğlenceli zaman geçirdi. Festivalde, mehteran dinletisi ve halk oyunları gösterisi de katılımcılarla buluştu. Bayram havasında geçen ve renkli anlara sahne olan festivale binlerce genç katılım sağladı. Düzenlenen etkinliği çok beğendiğini belirten gençler, Büyükşehir Belediyesi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gençlerimizin Sevincine Ortak Olduk

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, festival alanını ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Tüm gençlerin bayramını tebrik eden Başkan Görgel, “Bugün gençlerimizin bayramı. Bizler de gençlerimizin sevincine ortak oluyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleriyle bu alanda gençlerimiz için festival düzenledik. Gençlerimizin yoğun ilgisine şahit oluyoruz. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

“Gençlerin Başkanı Fırat Görgel”

Festivalin çok eğlenceli geçtiğini belirten Sefa Kantarcı, “Burada çok güzel bir organizasyon yapılmış. Çok büyük bir coşku var. Genç bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahibiz. Gençlere değer veren ve onların yanında olan Fırat Görgel Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz gençler de hayal ve hedeflerimizi Başkanımızın bize sunacağı imkânlarla gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu. Murat Kılıç, “Ailemle birlikte festivali ziyarete geldik.

Çocuklar adeta mutluluğun zirvesinde. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Cihan Canbolat ise düzenlenen festivalin gençler için çok faydalı olduğunu belirterek, “Deprem sonrasında hepimizin psikolojik ve mental olarak böyle etkinliklere olan ihtiyacı arttı.

Bu noktada düzenlenen bu etkinliğin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bizler de çeşitli etkinliklerle bu festivalin tadını çıkardık. Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Hatice Kübra Kenger ise, “Arkadaşlarımızla birlikte burada basketbol oynadık, eğlenceli zaman geçirdik. Heyecan verici bir festival. 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadık” dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.