Genç siyasetçi Mehmet Ceren, Meclis Üyesi A.Adayı oldu!

POLİTİKA 29.11.2023 - 21:28, Güncelleme: 29.11.2023 - 21:31
 

Genç siyasetçi Mehmet Ceren, Meclis Üyesi A.Adayı oldu!

Genç siyasetçi Mehmet Ceren, düzenlediği basın açıklamasıyla İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi A.Adayı olduğunu duyurdu.

Ceren, "Bugün itibariyle İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, İYİ Partimizden  Onikişubat Belediye Meclis Üyesi A.Adaylığımı tüm Onikişubat’lı hemşehrimize ilan ediyorum."dedi.  İşte Mehmet Ceren'in O açıklaması:  "25 Ekim 2017 yılında Gençlik ve Kadın hareketi olarak kurulan, Milletin umudu olma hedefiyle yola çıkan İYİ Parti ailesinin kurucu neferlerinden olmak, önce millet önce memleket anlayışıyla milletime hizmet etmekten gurur duyduğum, Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve son olarakta İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı başdanışmanlık görevini layıkıyla yapmaya çalıştım.  “Bütün ümidim gençliktedir” diyen kurucumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ten ve genel başkanımız sn.Meral AKŞENERİN “Ben bu yolu gençler olmadan yürümem” cümlesinden aldığım inanç, güven, azim ve düstur ile bugün itibariyle İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, İYİ Partimizden  Onikişubat Belediye Meclis Üyesi A.Adaylığımı tüm Onikişubat’lı hemşehrimize ilan ediyorum. Memleketimiz için en hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum.  İlçemizin hem merkezinde hem kırsalında bulunan sorunlarını tek tek giderek tespit ettiğim 50.maddelik çözüm paketini parti binamızda açıklamaktansa, bugünden itibaren her gün hem merkezde ki hemde kırsalda ki tespit ettiğimiz noktalara giderek, basınımızın da desteğiyle tek tek vatandaşlarımıza anlatacağız. İYI Belediyecilik  kahraman şehrimizin kahraman evlatlarına iyi gelecek. 4,5 sene boyunca tek bir taşı yerden kaldırmayan, son 6 ay kala göz boyamak adına hizmetlerine başlayan bu zihniyeti Allahın izniyle 1 Nisan sabahı göndereceğiz. Biliyoruz ki kahraman şehrin insanları bu zihniyete yeterince sabır gösterdi! 31 Mart günü  sandığa  gittiklerinde tepkilerini en sert biçimde göstererek, Türkiye yüzyılının ilk aylarında İYİ Belediyecilik ile Kahramanmaraş’ı ve Onikişubatı hak ettiği noktaya getirmek için bizlere yetki verecek."   
Genç siyasetçi Mehmet Ceren, düzenlediği basın açıklamasıyla İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi A.Adayı olduğunu duyurdu.

Ceren, "Bugün itibariyle İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, İYİ Partimizden  Onikişubat Belediye Meclis Üyesi A.Adaylığımı tüm Onikişubat’lı hemşehrimize ilan ediyorum."dedi. 

İşte Mehmet Ceren'in O açıklaması: 

"25 Ekim 2017 yılında Gençlik ve Kadın hareketi olarak kurulan, Milletin umudu olma hedefiyle yola çıkan İYİ Parti ailesinin kurucu neferlerinden olmak, önce millet önce memleket anlayışıyla milletime hizmet etmekten gurur duyduğum, Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve son olarakta İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı başdanışmanlık görevini layıkıyla yapmaya çalıştım. 

“Bütün ümidim gençliktedir” diyen kurucumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ten ve genel başkanımız sn.Meral AKŞENERİN “Ben bu yolu gençler olmadan yürümem” cümlesinden aldığım inanç, güven, azim ve düstur ile bugün itibariyle İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, İYİ Partimizden  Onikişubat Belediye Meclis Üyesi A.Adaylığımı tüm Onikişubat’lı hemşehrimize ilan ediyorum.

Memleketimiz için en hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum. 
İlçemizin hem merkezinde hem kırsalında bulunan sorunlarını tek tek giderek tespit ettiğim 50.maddelik çözüm paketini parti binamızda açıklamaktansa, bugünden itibaren her gün hem merkezde ki hemde kırsalda ki tespit ettiğimiz noktalara giderek, basınımızın da desteğiyle tek tek vatandaşlarımıza anlatacağız.

İYI Belediyecilik  kahraman şehrimizin kahraman evlatlarına iyi gelecek. 4,5 sene boyunca tek bir taşı yerden kaldırmayan, son 6 ay kala göz boyamak adına hizmetlerine başlayan bu zihniyeti Allahın izniyle 1 Nisan sabahı göndereceğiz. Biliyoruz ki kahraman şehrin insanları bu zihniyete yeterince sabır gösterdi! 31 Mart günü  sandığa  gittiklerinde tepkilerini en sert biçimde göstererek, Türkiye yüzyılının ilk aylarında İYİ Belediyecilik ile Kahramanmaraş’ı ve Onikişubatı hak ettiği noktaya getirmek için bizlere yetki verecek." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.