Genç MÜSİAD başkanı Kılıç, Adana’daki o programa katıldı!

YEREL HABERLER 05.12.2022 - 21:41, Güncelleme: 05.12.2022 - 21:41
 

Genç MÜSİAD başkanı Kılıç, Adana’daki o programa katıldı!

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş il başkanı Harun Kılıç, gelen davet üzerine Adana’da düzenlenen “Gençliğin Ticaret Zirvesi” programına katıldı.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş il başkanı Harun Kılıç, Adana’da düzenlenen “Gençliğin Ticaret Zirvesi” programına katıldı.  Genç MÜSİAD Adana şubesi tarafından “Gençliğin Ticaret Zirvesi” programı düzenlendi. Programa gelen davet üzerine Kahramanmaraş’tan katılan Başkan Kılıç, “İş dünyasının profesyonellerinden dinlediğimiz konuşmalarla konferanstan istifade ettik. Kurulan fuar alanında çeşitli stantlarda ürünleri gördük ve hizmetleri dinledik.”dedi. İşte Kılıç’ın o açıklaması:  “Genç MÜSİAD Adana şubesinin daveti üzerine Adana’da gerçekleşen Gençliğin Ticaret Zirvesi programına katıldık. İş dünyasının profesyonellerinden dinlediğimiz konuşmalarla konferanstan istifade ettik. Kurulan fuar alanında çeşitli stantlarda ürünleri gördük ve hizmetleri dinledik. Oldukça verimli ve keyifli geçen organizasyon için Genç MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ahmet Kaan Kara ve yönetim kuruluna tebriklerimizi sunuyor, bizleri davet ettikleri için teşekkür ediyoruz.”   
Genç MÜSİAD Kahramanmaraş il başkanı Harun Kılıç, gelen davet üzerine Adana’da düzenlenen “Gençliğin Ticaret Zirvesi” programına katıldı.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş il başkanı Harun Kılıç, Adana’da düzenlenen “Gençliğin Ticaret Zirvesi” programına katıldı. 

Genç MÜSİAD Adana şubesi tarafından “Gençliğin Ticaret Zirvesi” programı düzenlendi.

Programa gelen davet üzerine Kahramanmaraş’tan katılan Başkan Kılıç, “İş dünyasının profesyonellerinden dinlediğimiz konuşmalarla konferanstan istifade ettik. Kurulan fuar alanında çeşitli stantlarda ürünleri gördük ve hizmetleri dinledik.”dedi.

İşte Kılıç’ın o açıklaması:

 “Genç MÜSİAD Adana şubesinin daveti üzerine Adana’da gerçekleşen Gençliğin Ticaret Zirvesi programına katıldık. İş dünyasının profesyonellerinden dinlediğimiz konuşmalarla konferanstan istifade ettik. Kurulan fuar alanında çeşitli stantlarda ürünleri gördük ve hizmetleri dinledik. Oldukça verimli ve keyifli geçen organizasyon için Genç MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ahmet Kaan Kara ve yönetim kuruluna tebriklerimizi sunuyor, bizleri davet ettikleri için teşekkür ediyoruz.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.