Genç kaleci bir günde iki takıma imza attı!

SPOR 17.01.2023 - 18:29, Güncelleme: 17.01.2023 - 18:29
 

Genç kaleci bir günde iki takıma imza attı!

Genç kaleci Berke Özer, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer oldu. Sonrasında ise Süper Lig ekibi Ümraniyespor’a kiralandı. İşte detaylar…

Sezon başında Fenerbahçe'den Portimonense'ye giden Berke Özer, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer oldu. Daha sonra ise takımı tarafından Süper Lig ekibi Ümraniyespor’a kiralandı. Berke, TFF 1. Lig'in lideri Eyüpspor'la 2,5 yıllık mukavele imzaladı. Eyüpspor'dan yapılan açıklamada, "Eyüpspor'umuz, Portekiz Süper Ligi takımı Portimonense'den Berke Özer'i 2.5 yıllığına renklerine bağladı. Berke Özer'e 'hoş geldin' diyor, eflatun sarılı formayla başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı. Spor Toto Süper Lig ekibi Ümraniyespor bu imza töreninin ardından Berke Özer'i kiraladığını açıkladı. Berke'nin sezon sonuna kadar Ümraniyespor'da forma giyeceği ifade edildi.  
Genç kaleci Berke Özer, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer oldu. Sonrasında ise Süper Lig ekibi Ümraniyespor’a kiralandı. İşte detaylar…

Sezon başında Fenerbahçe'den Portimonense'ye giden Berke Özer, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer oldu. Daha sonra ise takımı tarafından Süper Lig ekibi Ümraniyespor’a kiralandı.

Berke, TFF 1. Lig'in lideri Eyüpspor'la 2,5 yıllık mukavele imzaladı. Eyüpspor'dan yapılan açıklamada, "Eyüpspor'umuz, Portekiz Süper Ligi takımı Portimonense'den Berke Özer'i 2.5 yıllığına renklerine bağladı. Berke Özer'e 'hoş geldin' diyor, eflatun sarılı formayla başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Ümraniyespor bu imza töreninin ardından Berke Özer'i kiraladığını açıkladı. Berke'nin sezon sonuna kadar Ümraniyespor'da forma giyeceği ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.