Genç girişimci fırsatçılara kızıp, maske üretimine başladı!

EKONOMİ 26.08.2020 - 07:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Genç girişimci fırsatçılara kızıp, maske üretimine başladı!

Kahramanmaraş’ta genç girişimci covid sürecinde piyasada fahiş fiyata maske satanlara inat, maske üretimine başladı. Şimdilerde ise günlük 50 bin adet maske üretimi yapıyor.

Genç inovasyon yapı market yönetim kurulu başkanı Ali Kıvrak, piyasada fahiş fiyata maske satan kişilere kızıp, sağlık bakanlığının standartlarında maske üretime başladı.  Genç girişimcinin bu çalışması vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılandı.  “Fırsatçıların önüne geçtik” Pandemi sürecinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında veren Kıvrak, “Maske sektörüne girmemizin nedeni fırsatçıların önüne geçmekti. Bu çalışmamızla bir nebzede olsa geçtiğimizi düşünüyoruz.  İlk üretimimizde piyasada maske üreten firmaların üçte bir fiyatına üretiyorduk. Şimdi bu fiyatlarımızı daha da aşağıya çektik.”dedi.   “Günlük 50 bin adet üretim yapıyoruz” Üretimlerinin her gün arttığını kaydeden Ali Kıvrak, “ Bizim bu üretimimizden sonra birçok firmadan bizlere tepki geldi, neden bu fiyata üretiyorsunuz diye ama biz yılmadık. Sağlık bakanlığın istediği öçlülerde ve standartlarda üretimlerimizi sürdürüyoruz. Burada amacımız maskeden kar yapmak değildi, fırsatçıların önüne geçmek. Günlük üretimimiz minimum 50 bin adet. Vatandaşlarımızdan ürünlerimize bir ilgi var. Her geçen gün seri üretimlerimiz sürdürüyoruz. Şuanda tek kullanımlık üretilen ürünler 50’lili paketler 20 TL civarında satışını yapıyoruz.” Diye konuştu. “Doğalgaz ve su tesisatında iddialıyız” Konuşmasında inşaat sektörünü de değerlendiren Genç inovasyon yapı market yönetim kurulu başkanı Ali Kıvrak, şunları söyledi: “6 yıldır değerli müşterimizin hizmetindeyiz. Tabii genç yapıdan önce AFK yapı firmamız vardı. Bu firmanın alt yapısı o zamanlar kurulmuştu. Doğalgaz, su tesisatı, boya vb. alanda bayiliklerimiz var, şehir genelinde hizmet vermekteyiz. Deneyimli ekibimizle şehrimize daha iyi hizmet edebilme gayreti içerisindeyiz. Covid sürecinde haliyle işlerimiz uzun bir süre durgundu.     Tabi ki konutlardaki kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte işlerimizde bir hareketlilik oldu.Yaz döneminde işlerimizde bir hareketlilik var bu hareketliliğin sürmesini ümit ediyoruz. Bilindiği üzere inşaat sektörü ekonominin lokomotifidir. Çalışan binlerce insan vardır. Ve inşaat sektörü birçok alanı etkilemektedir. İnşaat sektöründeki tüm yapı ürünlerini karşılıyoruz.  Ve en iddialı olduğumuz alanlar doğalgaz, su tesisatı ve boya’dır.  Covid salgının atlattığımızda işlerimizin çok daha iyi olacağını düşünüyorum.” Genç inovasyon yapı market adres: Bin evler bölgesi, Selçuklu Mahallesi dr. Sait Bulvarı, Tekzen civarı.   
Kahramanmaraş’ta genç girişimci covid sürecinde piyasada fahiş fiyata maske satanlara inat, maske üretimine başladı. Şimdilerde ise günlük 50 bin adet maske üretimi yapıyor.

Genç inovasyon yapı market yönetim kurulu başkanı Ali Kıvrak, piyasada fahiş fiyata maske satan kişilere kızıp, sağlık bakanlığının standartlarında maske üretime başladı.  Genç girişimcinin bu çalışması vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. 


“Fırsatçıların önüne geçtik”


Pandemi sürecinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında veren Kıvrak, “Maske sektörüne girmemizin nedeni fırsatçıların önüne geçmekti. Bu çalışmamızla bir nebzede olsa geçtiğimizi düşünüyoruz.  İlk üretimimizde piyasada maske üreten firmaların üçte bir fiyatına üretiyorduk. Şimdi bu fiyatlarımızı daha da aşağıya çektik.”dedi.

 


“Günlük 50 bin adet üretim yapıyoruz”


Üretimlerinin her gün arttığını kaydeden Ali Kıvrak, “ Bizim bu üretimimizden sonra birçok firmadan bizlere tepki geldi, neden bu fiyata üretiyorsunuz diye ama biz yılmadık. Sağlık bakanlığın istediği öçlülerde ve standartlarda üretimlerimizi sürdürüyoruz. Burada amacımız maskeden kar yapmak değildi, fırsatçıların önüne geçmek. Günlük üretimimiz minimum 50 bin adet. Vatandaşlarımızdan ürünlerimize bir ilgi var. Her geçen gün seri üretimlerimiz sürdürüyoruz. Şuanda tek kullanımlık üretilen ürünler 50’lili paketler 20 TL civarında satışını yapıyoruz.” Diye konuştu.


“Doğalgaz ve su tesisatında iddialıyız”


Konuşmasında inşaat sektörünü de değerlendiren Genç inovasyon yapı market yönetim kurulu başkanı Ali Kıvrak, şunları söyledi: “6 yıldır değerli müşterimizin hizmetindeyiz. Tabii genç yapıdan önce AFK yapı firmamız vardı. Bu firmanın alt yapısı o zamanlar kurulmuştu. Doğalgaz, su tesisatı, boya vb. alanda bayiliklerimiz var, şehir genelinde hizmet vermekteyiz. Deneyimli ekibimizle şehrimize daha iyi hizmet edebilme gayreti içerisindeyiz. Covid sürecinde haliyle işlerimiz uzun bir süre durgundu.

 

 

Tabi ki konutlardaki kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte işlerimizde bir hareketlilik oldu.Yaz döneminde işlerimizde bir hareketlilik var bu hareketliliğin sürmesini ümit ediyoruz. Bilindiği üzere inşaat sektörü ekonominin lokomotifidir. Çalışan binlerce insan vardır. Ve inşaat sektörü birçok alanı etkilemektedir. İnşaat sektöründeki tüm yapı ürünlerini karşılıyoruz.  Ve en iddialı olduğumuz alanlar doğalgaz, su tesisatı ve boya’dır.  Covid salgının atlattığımızda işlerimizin çok daha iyi olacağını düşünüyorum.”


Genç inovasyon yapı market adres: Bin evler bölgesi, Selçuklu Mahallesi dr. Sait Bulvarı, Tekzen civarı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.