Genç çiftçilere 250 bin TL kredi fırsatı!

EKONOMİ 31.05.2023 - 12:15, Güncelleme: 31.05.2023 - 12:15
 

Genç çiftçilere 250 bin TL kredi fırsatı!

Ziraat bankasından 250.000 TL’ye kadar düşük faiz ile kredi imkânı sunuldu. işte detaylar...

Ziraat bankasından 250.000 TL’ye kadar düşük faiz ile kredi imkânı sunuldu. işte detaylar... Ziraat Bankası müdürlüğü yaptığı son açıklama ile daha öncesinde Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu düşük faizli yüksek miktar kredilerin duyurusunu yaptı. Daha öncesinde müjdesi verilen düşük faizli krediler çiftçilere sunulmaya başlandı. Bunun yanı sıra Tarımsal KOBİ kredisini de müjdeleyen Cumhurbaşkanı kadın ve genç çiftçileri desteklediğini de duyurdu. Ziraat Bankası düşük faiz ve 3,6,12 vadeye kadar geri ödeme seçenekleri ile çiftçinin tüm masraflarında nakit ihtiyacının kendisinden olduğunu duyurdu. Ziraat Bankası yine 150.000 TL’ye kadar faizsiz, 250.000 TL’ye kadar da düşük faiz seçenekleriyle çiftçinin yüzünü güldürdü. Ziraat Bankası açıklamalarında başvuru için çiftçilerin Ziraat şubelerini ziyaret etmeleri gerektiğini vurguladı.  
Ziraat bankasından 250.000 TL’ye kadar düşük faiz ile kredi imkânı sunuldu. işte detaylar...

Ziraat bankasından 250.000 TL’ye kadar düşük faiz ile kredi imkânı sunuldu. işte detaylar...

Ziraat Bankası müdürlüğü yaptığı son açıklama ile daha öncesinde Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu düşük faizli yüksek miktar kredilerin duyurusunu yaptı. Daha öncesinde müjdesi verilen düşük faizli krediler çiftçilere sunulmaya başlandı.

Bunun yanı sıra Tarımsal KOBİ kredisini de müjdeleyen Cumhurbaşkanı kadın ve genç çiftçileri desteklediğini de duyurdu.

Ziraat Bankası düşük faiz ve 3,6,12 vadeye kadar geri ödeme seçenekleri ile çiftçinin tüm masraflarında nakit ihtiyacının kendisinden olduğunu duyurdu.

Ziraat Bankası yine 150.000 TL’ye kadar faizsiz, 250.000 TL’ye kadar da düşük faiz seçenekleriyle çiftçinin yüzünü güldürdü. Ziraat Bankası açıklamalarında başvuru için çiftçilerin Ziraat şubelerini ziyaret etmeleri gerektiğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.