Gelir belgesi istemeden 50 bin TL !

AKTÜEL 10.06.2024 - 19:39, Güncelleme: 10.06.2024 - 19:39
 

Gelir belgesi istemeden 50 bin TL !

Akbank, bireysel müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, gelir belgesiz olarak 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. işte detaylar...

Akbank'ın bu özel kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin bazı kriterleri karşılaması gerekiyor. Başvuru yapacak kişilerin 18 yaşından büyük olmaları ve kredi puanlarının en az 1500 olması şart. Bu koşulları sağlayan herkes, Akbank'ın sunduğu avantajlı kredi imkanından yararlanabilir. Başvuru Yöntemleri Akbank, müşterilerine kredi başvurusu yapabilmeleri için çeşitli kolaylıklar sunuyor. İşte başvuru yöntemleri: SMS ile Başvuru SMS ile kredi başvurusu yapmak oldukça basit. Cep telefonunuzdan "Kredi" yazıp ardından boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı ekleyip 4425'e SMS göndermeniz yeterli. Başvurunuz anında işleme alınacak ve kısa sürede sonuçlandırılacaktır. Akbank Direkt Uygulaması ile Başvuru Akbank Direkt uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Uygulama, başvurularınızı hızla değerlendirir ve kredi sonucu anında bildirilir. Onaylanan kredi miktarı, doğrudan hesabınıza yatırılır.  
Akbank, bireysel müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, gelir belgesiz olarak 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. işte detaylar...

Akbank'ın bu özel kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin bazı kriterleri karşılaması gerekiyor.

Başvuru yapacak kişilerin 18 yaşından büyük olmaları ve kredi puanlarının en az 1500 olması şart. Bu koşulları sağlayan herkes, Akbank'ın sunduğu avantajlı kredi imkanından yararlanabilir.

Başvuru Yöntemleri

Akbank, müşterilerine kredi başvurusu yapabilmeleri için çeşitli kolaylıklar sunuyor. İşte başvuru yöntemleri:

SMS ile Başvuru

SMS ile kredi başvurusu yapmak oldukça basit. Cep telefonunuzdan "Kredi" yazıp ardından boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı ekleyip 4425'e SMS göndermeniz yeterli. Başvurunuz anında işleme alınacak ve kısa sürede sonuçlandırılacaktır.

Akbank Direkt Uygulaması ile Başvuru

Akbank Direkt uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Uygulama, başvurularınızı hızla değerlendirir ve kredi sonucu anında bildirilir. Onaylanan kredi miktarı, doğrudan hesabınıza yatırılır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.