Gelecek Partisi Heyeti Kahramanmaraş'ta!

POLİTİKA 30.08.2023 - 22:14, Güncelleme: 01.09.2023 - 21:08
 

Gelecek Partisi Heyeti Kahramanmaraş'ta!

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İsa Mesih Şahin şehrin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İsa Mesih Şahin'in kente gelmesiyle birlikte şehrin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek Kahramanmaraşlıların sorun ve taleplerini dinledi.  Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İsa Mesih Şahin'in son günlerde deprem bölgesindeki illere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bugünkü durağı Kahramanmaraş oldu. Şahin, önce Türkoğlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi. Şahin'in bir sonraki durağı ise Baykar Konteyner Kent oldu. Konteyner kenti ziyaret eden Şahin, depremzedelerin şikayet ve taleplerini dinledi ve vatandaşların sorularını yanıtladı. Konteyner kent ziyareti ardından Şahin, depremzedeler için yapılan TOKİ şantiyesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Şahin Kahramanmaraş programını, Kipaş Kağıt Fabrikası'nda çıkan yangın dolayısıyla firma sahiplerine geçmiş olsun ziyaretiyle sonlandırdı. Şahin'in ziyaretleri esnasında Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, ilçe başkanları ve partililer hazır bulundu.
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İsa Mesih Şahin şehrin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İsa Mesih Şahin'in kente gelmesiyle birlikte şehrin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek Kahramanmaraşlıların sorun ve taleplerini dinledi. 

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İsa Mesih Şahin'in son günlerde deprem bölgesindeki illere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bugünkü durağı Kahramanmaraş oldu. Şahin, önce Türkoğlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi.

Şahin'in bir sonraki durağı ise Baykar Konteyner Kent oldu. Konteyner kenti ziyaret eden Şahin, depremzedelerin şikayet ve taleplerini dinledi ve vatandaşların sorularını yanıtladı.

Konteyner kent ziyareti ardından Şahin, depremzedeler için yapılan TOKİ şantiyesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Şahin Kahramanmaraş programını, Kipaş Kağıt Fabrikası'nda çıkan yangın dolayısıyla firma sahiplerine geçmiş olsun ziyaretiyle sonlandırdı. Şahin'in ziyaretleri esnasında Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, ilçe başkanları ve partililer hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.