Gaziler şehrin gönüllü turizm elçisi Kervancıoğlu’nu ziyaret etti!

YEREL HABERLER 07.11.2022 - 18:45, Güncelleme: 07.11.2022 - 20:29
 

Gaziler şehrin gönüllü turizm elçisi Kervancıoğlu’nu ziyaret etti!

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Alpedo Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Kıbrıs gazilerini ağırladı.

Kervancıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve beraberindeki Kıbrıs gazilerini kervanhan tesislerinde ağırladı. Ziyaretle ilgili konuşan Kervancıoğlu, “Biz birlikte güçlüyüz. Geçmişimizi bilmezsek geleceğimizle ilgili fikir sahibi olamayız. Bu vesile ile bir kez daha ecdadımıza bize bu cennet vatanı bıraktığı için şükranlarımızı sunuyorum. Bugün Kıbrıs gazilerimiz tesisimizi ziyaret ederek onurlandırmışlardır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi. Özbek ise misafirperverliğinden dolayı Kervancıoğlu’na teşekkür etti.   
Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Alpedo Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Kıbrıs gazilerini ağırladı.

Kervancıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve beraberindeki Kıbrıs gazilerini kervanhan tesislerinde ağırladı.

Ziyaretle ilgili konuşan Kervancıoğlu, “Biz birlikte güçlüyüz. Geçmişimizi bilmezsek geleceğimizle ilgili fikir sahibi olamayız. Bu vesile ile bir kez daha ecdadımıza bize bu cennet vatanı bıraktığı için şükranlarımızı sunuyorum. Bugün Kıbrıs gazilerimiz tesisimizi ziyaret ederek onurlandırmışlardır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.

Özbek ise misafirperverliğinden dolayı Kervancıoğlu’na teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.