Gazeteci Tuğrul'a yapılan saldırı meslektaşları tarafından kınandı!

GÜNDEM 23.09.2023 - 21:52, Güncelleme: 23.09.2023 - 21:52
 

Gazeteci Tuğrul'a yapılan saldırı meslektaşları tarafından kınandı!

Kahramanmaraş’taki Gazeteci Cemiyetleri Gazeteci Mesut Tuğrul'un aracına yapılan saldırıyı kınadı. işte detaylar...

Kahramanmaraş’taki Gazeteci Cemiyetleri Gazeteci Mesut Tuğrul'un aracına yapılan saldırıyı kınadı. Mesut Tuğrul’a yapılan saldırıların sebebinin Mesut Tuğrul’un hazırladığı eleştirel haberler olduğu belirtildi.  İşte Cemiyetler tarafından yapılan o açıklama:  Gazeteciler, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla, çok zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Deprem bölgesinde bulunmamız da bu şartları daha çok zorlaştırıyor. Meslektaşlarımız; yeri geliyor ekonomik darboğazla mücadele ediyor, yeri geliyor hayatlarını riske atıyorlar. Kahramanmaraş’ın tanınması, kalkınması, gelişimi için gecelerini gündüzlerine katıyorlar. Yaptıkları haberlerle doğruları alkışlayıp, yanlışları eleştiriyorlar. Özellikle eleştirel haberler herkesi memnun etmeyebilir. Ancak eleştirileri de hoş karşılamak ve yanlışları düzeltmek gerekiyor. Gazeteci arkadaşımız Mesut Tuğrul’a yapılan saldırıların sebebi de meslektaşımızın hazırladığı eleştirel haberlerdir. Meslektaşımıza, darp girişiminde bulunanların, “Ağamızın haberlerini niye yapıyorsun” dediği, ses kayıtları var. Eğer yapılan haberlerde ağır bir eleştiri varsa veya gazetecilerin yanlış yazdığı düşünüyorlarsa, bunun için başvurulacak tek yol, hukuktur. Hukuk dışı yollara başvuranlar ve şiddete yönelenlere Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir hukuk devleti olduğunu buradan hatırlatıyoruz. Kolluk kuvvetlerimizin bir an önce bu işi aydınlatacağına inancımız tamdır. Biz de yasal süreçle ilgili gelişmeleri sık sık kamuoyu ile paylaşacağız." 
Kahramanmaraş’taki Gazeteci Cemiyetleri Gazeteci Mesut Tuğrul'un aracına yapılan saldırıyı kınadı. işte detaylar...

Kahramanmaraş’taki Gazeteci Cemiyetleri Gazeteci Mesut Tuğrul'un aracına yapılan saldırıyı kınadı.

Mesut Tuğrul’a yapılan saldırıların sebebinin Mesut Tuğrul’un hazırladığı eleştirel haberler olduğu belirtildi. 

İşte Cemiyetler tarafından yapılan o açıklama: 

Gazeteciler, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla, çok zor şartlar altında
görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Deprem bölgesinde bulunmamız da bu şartları daha çok zorlaştırıyor. Meslektaşlarımız; yeri geliyor ekonomik darboğazla mücadele ediyor, yeri geliyor hayatlarını riske atıyorlar. Kahramanmaraş’ın tanınması, kalkınması, gelişimi için gecelerini gündüzlerine katıyorlar.

Yaptıkları haberlerle doğruları alkışlayıp, yanlışları eleştiriyorlar. Özellikle eleştirel haberler herkesi memnun etmeyebilir. Ancak eleştirileri de hoş karşılamak ve yanlışları düzeltmek gerekiyor. Gazeteci arkadaşımız Mesut Tuğrul’a yapılan saldırıların sebebi de meslektaşımızın hazırladığı eleştirel haberlerdir. Meslektaşımıza, darp girişiminde bulunanların, “Ağamızın haberlerini niye yapıyorsun” dediği, ses kayıtları var.

Eğer yapılan haberlerde ağır bir eleştiri varsa veya gazetecilerin yanlış yazdığı düşünüyorlarsa, bunun için başvurulacak tek yol, hukuktur. Hukuk dışı yollara başvuranlar ve şiddete yönelenlere Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir hukuk devleti olduğunu buradan hatırlatıyoruz. Kolluk kuvvetlerimizin bir an önce bu işi aydınlatacağına inancımız tamdır. Biz de yasal süreçle ilgili gelişmeleri sık sık kamuoyu ile paylaşacağız." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.