Garanti BBVA'dan sıfır faizli 10 bin TL kredi!

EKONOMİ 30.05.2023 - 09:23, Güncelleme: 30.05.2023 - 09:23
 

Garanti BBVA'dan sıfır faizli 10 bin TL kredi!

Garanti BBVA bankası sıfır faiz ve taksit fırsatları ile ilk defa müşterisi olacak vatandaşlara nakit avans vereceğini duyurdu. işte detaylar...

Garanti BBVA bankası resmî web sitesi üzerinden sıfır faiz ve taksit fırsatları ile ilk defa müşterisi olacak vatandaşlara nakit avans vereceğini duyurdu. işte detaylar... Garanti BBVA bankası resmî web sitesi üzerinden yeni müşterilerine özel bir kampanya paylaştı. Paylaştığı kampanya detaylarında ilk defa kendi müşterisi olacak kişilere sıfır faizle nakit avans vereceğini açıkladı.  Garanti BBVA, Mobil üzerinden müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin sıfır faizle 6 aya kadar taksit imkânı ile nakit avans kampanyasından yararlanabileceklerini belirtti. Garanti BBVA, nakit avansın ise en fazla 6 ay taksitle 10.000 TL’ye kadar alınabileceğini 10.000 TL üzeri ve 6 aydan fazla vadeli avanslarda miktarın tamamına güncel faiz oranını yansıtacağını belirtti.  Katılım Şartları: Garanti BBVA resmî web sitesi üzerinden yayımladığı nakit avans kampanyasının açıklamalarında bazı katılım şartları da belirtti. Garanti BBVA bu şartların ilki olarak müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için müşteriliklerini ve kart başvurularını Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlamaları gerektiğini duyurdu. Başvurularını mobil üzerinden tamamlayamayan ve şubeler üzerinden tamamlayanların bu kampanyadan faydalanamayacaklarını da belirtiyor. Detaylı bilgi için Garanti BBVA web sitesini ziyaret edebilirsiniz.  
Garanti BBVA bankası sıfır faiz ve taksit fırsatları ile ilk defa müşterisi olacak vatandaşlara nakit avans vereceğini duyurdu. işte detaylar...

Garanti BBVA bankası resmî web sitesi üzerinden sıfır faiz ve taksit fırsatları ile ilk defa müşterisi olacak vatandaşlara nakit avans vereceğini duyurdu. işte detaylar...

Garanti BBVA bankası resmî web sitesi üzerinden yeni müşterilerine özel bir kampanya paylaştı. Paylaştığı kampanya detaylarında ilk defa kendi müşterisi olacak kişilere sıfır faizle nakit avans vereceğini açıkladı. 

Garanti BBVA, Mobil üzerinden müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin sıfır faizle 6 aya kadar taksit imkânı ile nakit avans kampanyasından yararlanabileceklerini belirtti.

Garanti BBVA, nakit avansın ise en fazla 6 ay taksitle 10.000 TL’ye kadar alınabileceğini 10.000 TL üzeri ve 6 aydan fazla vadeli avanslarda miktarın tamamına güncel faiz oranını yansıtacağını belirtti.

 Katılım Şartları:

Garanti BBVA resmî web sitesi üzerinden yayımladığı nakit avans kampanyasının açıklamalarında bazı katılım şartları da belirtti. Garanti BBVA bu şartların ilki olarak müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için müşteriliklerini ve kart başvurularını Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlamaları gerektiğini duyurdu.

Başvurularını mobil üzerinden tamamlayamayan ve şubeler üzerinden tamamlayanların bu kampanyadan faydalanamayacaklarını da belirtiyor. Detaylı bilgi için Garanti BBVA web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.