Garanti BBVA'dan 15.000 TL Ödeme!

AKTÜEL 23.10.2023 - 18:03, Güncelleme: 23.10.2023 - 18:03
 

Garanti BBVA'dan 15.000 TL Ödeme!

Garanti BBVA, müşterilerine tek seferlik 15.000 TL ödeme imkanı sağlayan özel bir kampanya başlattı.

Bankalar arasındaki rekabet, müşterileri çekmek ve mobil bankacılık hizmetlerini genişletmek için çabalarken Ekim ayında da devam ediyor. Son iki yıldır, Türk bankaları kalıcı enflasyon ışığında müşterilere yardımcı olmak için cazip tekliflerde bulunuyor. Garanti BBVA'nın finansal olarak zor durumda olanlar için iyi haberleri var. Daha fazla müşteri çekmek ve nakit ihtiyacı olanlara cazip fırsatlar sunmak için tasarlanan bir kampanya kapsamında tek seferlik 15.000 TL ödeme duyurdular. Garanti BBVA'nın başlattığı kampanyadan faydalanmak için mobil bankacılık uygulamasını ilk kez indirmeniz gerekiyor. Bu işlemi tamamladıktan sonra faizsiz kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Faizsiz kredi kampanyası 31 Ekim'e kadar geçerli olacak.  
Garanti BBVA, müşterilerine tek seferlik 15.000 TL ödeme imkanı sağlayan özel bir kampanya başlattı.

Bankalar arasındaki rekabet, müşterileri çekmek ve mobil bankacılık hizmetlerini genişletmek için çabalarken Ekim ayında da devam ediyor.

Son iki yıldır, Türk bankaları kalıcı enflasyon ışığında müşterilere yardımcı olmak için cazip tekliflerde bulunuyor. Garanti BBVA'nın finansal olarak zor durumda olanlar için iyi haberleri var.

Daha fazla müşteri çekmek ve nakit ihtiyacı olanlara cazip fırsatlar sunmak için tasarlanan bir kampanya kapsamında tek seferlik 15.000 TL ödeme duyurdular.

Garanti BBVA'nın başlattığı kampanyadan faydalanmak için mobil bankacılık uygulamasını ilk kez indirmeniz gerekiyor. Bu işlemi tamamladıktan sonra faizsiz kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Faizsiz kredi kampanyası 31 Ekim'e kadar geçerli olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.