Garanti BBVA'dan 0,99 faizle kredi imkanı!

AKTÜEL 24.09.2023 - 14:20, Güncelleme: 24.09.2023 - 14:20
 

Garanti BBVA'dan 0,99 faizle kredi imkanı!

Gatanti BBVA 17 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya kapsamında yüzde 0.99 faizle kredi verileceği bildirildi.işte detaylar...

Gatanti BBVA 17 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya kapsamında yüzde 0.99 faizle kredi verileceği bildirildi.işte detaylar... Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup, 10.000 TL’ye varan %0,99 faizli kredi ve 15.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans kullanma imkanı elde ediyorlar.  Garanti BBVA, Eylül ayında yeni müşterilerine ve kredi başvurusu yapanlara özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup, 10.000 TL’ye varan %0,99 faizli kredi ve 15.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans kullanma imkanı elde ediyorlar. %0,99 faizli kredi, ihtiyaç kredisi olarak verilen bir kredi türüdür. %0,99 faizli kredi ile, acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilir ve ödemelerinizi düşük faiz oranı ile yapabilirsiniz. %0,99 faizli kredi işleminde, çekilen tutar ve faiz oranına göre belirlenen aylık taksit tutarı, banka hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilir. Faizsiz taksitli nakit avans ise, kredi kartı limiti dahilinde nakit para çekme işlemidir. Faizsiz taksitli nakit avans ile, acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilir ve ödemelerinizi taksitlendirebilirsiniz. Faizsiz taksitli nakit avans işleminde, çekilen tutar ve vade süresine göre belirlenen aylık taksit tutarı, kredi kartı ekstrenize yansır. Kampanyadan 15 Eylül – 17 Ekim 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan müşteri olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Garanti BBVA’lılar faydalanabilir. Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 12 ay vadedeki ihtiyaç kredisi işlemlerinde indirimli %0,99 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadede imkanı veriliyor. Kampanyadan yararlanmak için başvuru sırasında “Kampanyaya Katıl” seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir. Garanti BBVA’nın kampanyası ile yeni Garanti BBVA’lılar, hem kredi kartı sahibi oluyor hem de %0,99 faizli kredi ve faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanıyorlar. Eğer siz de bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, hemen Garanti BBVA Mobil’i indirip uzaktan müşteri olabilir ve kredi kartına başvurabilirsiniz.  
Gatanti BBVA 17 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya kapsamında yüzde 0.99 faizle kredi verileceği bildirildi.işte detaylar...

Gatanti BBVA 17 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya kapsamında yüzde 0.99 faizle kredi verileceği bildirildi.işte detaylar...

Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup, 10.000 TL’ye varan %0,99 faizli kredi ve 15.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans kullanma imkanı elde ediyorlar. 

Garanti BBVA, Eylül ayında yeni müşterilerine ve kredi başvurusu yapanlara özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup, 10.000 TL’ye varan %0,99 faizli kredi ve 15.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans kullanma imkanı elde ediyorlar.

%0,99 faizli kredi, ihtiyaç kredisi olarak verilen bir kredi türüdür. %0,99 faizli kredi ile, acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilir ve ödemelerinizi düşük faiz oranı ile yapabilirsiniz. %0,99 faizli kredi işleminde, çekilen tutar ve faiz oranına göre belirlenen aylık taksit tutarı, banka hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilir.

Faizsiz taksitli nakit avans ise, kredi kartı limiti dahilinde nakit para çekme işlemidir. Faizsiz taksitli nakit avans ile, acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilir ve ödemelerinizi taksitlendirebilirsiniz. Faizsiz taksitli nakit avans işleminde, çekilen tutar ve vade süresine göre belirlenen aylık taksit tutarı, kredi kartı ekstrenize yansır.

Kampanyadan 15 Eylül – 17 Ekim 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan müşteri olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Garanti BBVA’lılar faydalanabilir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 12 ay vadedeki ihtiyaç kredisi işlemlerinde indirimli %0,99 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır.
Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadede imkanı veriliyor.
Kampanyadan yararlanmak için başvuru sırasında “Kampanyaya Katıl” seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir.

Garanti BBVA’nın kampanyası ile yeni Garanti BBVA’lılar, hem kredi kartı sahibi oluyor hem de %0,99 faizli kredi ve faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanıyorlar. Eğer siz de bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, hemen Garanti BBVA Mobil’i indirip uzaktan müşteri olabilir ve kredi kartına başvurabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.