Garanti BBVA 3.000 TL hediye edecek!

AKTÜEL 16.05.2024 - 18:35, Güncelleme: 16.05.2024 - 18:35
 

Garanti BBVA 3.000 TL hediye edecek!

Garanti BBVA, müşterilerini memnun etmek ve avantajlar sunmak için yeni bir kampanya başlattı. işte detaylar...

Garanti BBVA, müşterilerini memnun etmek ve avantajlar sunmak için yeni bir kampanya başlattı. işte detaylar... Banka müşterilerine sunulan bu ayrıcalık, Garanti BBVA mobil uygulaması aracılığıyla başvuruda bulunanlara verilmektedir. Kampanya kapsamında, mobil üzerinden başvuru yaparak kredi kartı sahibi olan müşteriler, özel bonuslardan faydalanma imkanına sahiptir. Garanti BBVA'nın açıkladığı kampanya detaylarına göre, başvurular 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında dijital kanallardan yapılmalıdır. Başvuruların onaylanmasının ardından, müşterilerin ilk 1000 TL'lik harcamasına 1000 TL, sonraki her 1000 TL'lik harcamasına ise 500 TL bonus verilecektir. Toplamda 3.000 TL'ye kadar bonus kazanma şansı bulunmaktadır. Kampanya, Garanti BBVA'nın Bonus ve Money Bonus kredi kartı başvurularını kapsamaktadır. Ancak, Bonus Flexi, Flexi, Ticari Kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus başvuruları kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, personel kartları ve emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler de kampanya dışında tutulmuştur. Kazanılan bonuslar, 4 Temmuz - 4 Ağustos 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Ancak, kullanılmayan bonuslar 5 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kampanyaya katılan müşterilerin bir defada en fazla 3.000 TL bonus kazanma hakları bulunmaktadır. Garanti BBVA'nın müşterilerine sunmuş olduğu bu kampanya, dijital kanalları aktif olarak kullanan ve kredi kartı talebinde bulunmak isteyen müşterilere çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Kampanya şartlarına uygun olarak başvuruda bulunarak, müşteriler bonus fırsatından yararlanabilirler.  
Garanti BBVA, müşterilerini memnun etmek ve avantajlar sunmak için yeni bir kampanya başlattı. işte detaylar...

Garanti BBVA, müşterilerini memnun etmek ve avantajlar sunmak için yeni bir kampanya başlattı. işte detaylar...

Banka müşterilerine sunulan bu ayrıcalık, Garanti BBVA mobil uygulaması aracılığıyla başvuruda bulunanlara verilmektedir.

Kampanya kapsamında, mobil üzerinden başvuru yaparak kredi kartı sahibi olan müşteriler, özel bonuslardan faydalanma imkanına sahiptir.
Garanti BBVA'nın açıkladığı kampanya detaylarına göre, başvurular 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında dijital kanallardan yapılmalıdır.

Başvuruların onaylanmasının ardından, müşterilerin ilk 1000 TL'lik harcamasına 1000 TL, sonraki her 1000 TL'lik harcamasına ise 500 TL bonus verilecektir. Toplamda 3.000 TL'ye kadar bonus kazanma şansı bulunmaktadır.

Kampanya, Garanti BBVA'nın Bonus ve Money Bonus kredi kartı başvurularını kapsamaktadır. Ancak, Bonus Flexi, Flexi, Ticari Kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus başvuruları kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, personel kartları ve emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler de kampanya dışında tutulmuştur.

Kazanılan bonuslar, 4 Temmuz - 4 Ağustos 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Ancak, kullanılmayan bonuslar 5 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kampanyaya katılan müşterilerin bir defada en fazla 3.000 TL bonus kazanma hakları bulunmaktadır.

Garanti BBVA'nın müşterilerine sunmuş olduğu bu kampanya, dijital kanalları aktif olarak kullanan ve kredi kartı talebinde bulunmak isteyen müşterilere çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Kampanya şartlarına uygun olarak başvuruda bulunarak, müşteriler bonus fırsatından yararlanabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.