Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde kaçırdığı para!

SPOR 09.11.2023 - 20:20, Güncelleme: 09.11.2023 - 20:20
 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde kaçırdığı para!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 7 milyon 470 bin euroluk para ödülünden oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, son Bayern Münih mağlubiyetiyle birlikte A Grubu'nda 3. sıraya geriledi. Grubunda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, büyük bir para ödülünü kasasına koyamadı. Bayern Münih'e karşı oynadığı 2 maçı da kaybeden Galatasaray, Kopenhag ile berabere kaldı. Tek galibiyetini Manchester United'dan alan temsilcimiz, şimdiye kadar grupta 4 puan topladı ve 3. sıraya yerleşti. A Grubu'nda 3. sırada bulunan Galatasaray, 1 galibiyet ve 1 beraberlikle önemli bir geliri de kaçırdı. Toplam 8 puanı rakiplerine veren temsilcimiz, 7 milyon 470 bin eurodan oldu.  
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 7 milyon 470 bin euroluk para ödülünden oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, son Bayern Münih mağlubiyetiyle birlikte A Grubu'nda 3. sıraya geriledi.

Grubunda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, büyük bir para ödülünü kasasına koyamadı.

Bayern Münih'e karşı oynadığı 2 maçı da kaybeden Galatasaray, Kopenhag ile berabere kaldı. Tek galibiyetini Manchester United'dan alan temsilcimiz, şimdiye kadar grupta 4 puan topladı ve 3. sıraya yerleşti.

A Grubu'nda 3. sırada bulunan Galatasaray, 1 galibiyet ve 1 beraberlikle önemli bir geliri de kaçırdı.

Toplam 8 puanı rakiplerine veren temsilcimiz, 7 milyon 470 bin eurodan oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.