Galatasaray'ın Avrupa'daki yol haritası nasıl işleyecek?

SPOR 07.06.2023 - 21:19, Güncelleme: 07.06.2023 - 21:19
 

Galatasaray'ın Avrupa'daki yol haritası nasıl işleyecek?

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'na seri başı olarak katılacak.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'na seri başı olarak katılacak.  Sarı-kırmızılılar bu turu geçememesi halinde Avrupa Ligi ön elemesine gidecek. Buradan da elenmesi durumunda Galatasaray, yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızılıların, grup aşamasına geçemeden Avrupa'ya veda etmesi durumunda dahi 6 maçı garanti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, transferde geç kalmak istemiyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turunda veda etmesi durumunda Avrupa Ligi elemelerinde yoluna devam edecek. Sarı-kırmızılılar burada da başarıyı yakalayamazsa, Konferans Ligi'ne gidecek. Bu doğrultuda Galatasaray'ın sezon başında Avrupa'da en az 6 maç oynaması garanti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakiplerinden bazıları: Maccabi Haifa Hacken Farul Constanta Karabağ Ferençvaroş Rakow Astana Slovan Bratislava Olimpija Ljubljana BATE Borisov Sheriff Tiraspol  
Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'na seri başı olarak katılacak.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'na seri başı olarak katılacak. 

Sarı-kırmızılılar bu turu geçememesi halinde Avrupa Ligi ön elemesine gidecek. Buradan da elenmesi durumunda Galatasaray, yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek.

Sarı-kırmızılıların, grup aşamasına geçemeden Avrupa'ya veda etmesi durumunda dahi 6 maçı garanti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, transferde geç kalmak istemiyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turunda veda etmesi durumunda Avrupa Ligi elemelerinde yoluna devam edecek.

Sarı-kırmızılılar burada da başarıyı yakalayamazsa, Konferans Ligi'ne gidecek. Bu doğrultuda Galatasaray'ın sezon başında Avrupa'da en az 6 maç oynaması garanti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakiplerinden bazıları:

Maccabi Haifa

Hacken

Farul Constanta

Karabağ

Ferençvaroş

Rakow

Astana

Slovan Bratislava

Olimpija Ljubljana

BATE Borisov

Sheriff Tiraspol

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.