Galatasaray’da Uğur Çiftçi transferi bitti mi? İşte detaylar

SPOR 24.01.2023 - 10:12, Güncelleme: 24.01.2023 - 17:54
 

Galatasaray’da Uğur Çiftçi transferi bitti mi? İşte detaylar

Lider Galatasaray, Sivasspor da forma giyen Uğur Çiftçi transferini bitirmesi an meselesi. Transferle ilgili yeni gelişmeler var. İşte detaylar…

Uğur Çiftçi transferiyle ilgili Sivasspor tarafından açıklama geldi. Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, "Biz Galatasaray'la anlaştık, Uğur Çiftçi de Galatasaray'la anlaştı.” Açıklamasında bulundu.  Galatasaray, Uğur Çiftçi'nin transferinde sona geldi. Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada hem Sivasspor kulübünün hem de oyuncunun Galatasaray'dan gelen teklifi kabul ettiğini söyledi. Atılmaz, "Biz Galatasaray ile anlaştık. Uğur Çiftçi de teklifi kabul etti. Galatasaray'ın teklif iiçinde Emre Taşdemir'in tüm hakları da var. Emre, Sivasspor'a gelme konusunda henüz ikna edilmiş değil." dedi. Galatasaray'ın Sivasspor'a 600 bin euro önerdiği ifade edildi. Uğur'un yıllık ücreti ise 800 bin euro seviyelerinde olacak. Transferde son söz Emre Taşdemir'de.
Lider Galatasaray, Sivasspor da forma giyen Uğur Çiftçi transferini bitirmesi an meselesi. Transferle ilgili yeni gelişmeler var. İşte detaylar…

Uğur Çiftçi transferiyle ilgili Sivasspor tarafından açıklama geldi.

Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, "Biz Galatasaray'la anlaştık, Uğur Çiftçi de Galatasaray'la anlaştı.” Açıklamasında bulundu. 

Galatasaray, Uğur Çiftçi'nin transferinde sona geldi. Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada hem Sivasspor kulübünün hem de oyuncunun Galatasaray'dan gelen teklifi kabul ettiğini söyledi.

Atılmaz, "Biz Galatasaray ile anlaştık. Uğur Çiftçi de teklifi kabul etti. Galatasaray'ın teklif iiçinde Emre Taşdemir'in tüm hakları da var. Emre, Sivasspor'a gelme konusunda henüz ikna edilmiş değil." dedi.

Galatasaray'ın Sivasspor'a 600 bin euro önerdiği ifade edildi. Uğur'un yıllık ücreti ise 800 bin euro seviyelerinde olacak. Transferde son söz Emre Taşdemir'de.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.