Galatasaray’da Ryan Gravenberch sesleri!

SPOR 18.08.2023 - 22:11, Güncelleme: 18.08.2023 - 22:11
 

Galatasaray’da Ryan Gravenberch sesleri!

Bayern Münih'in genç yıldızı Ryan Gravenberch Galatasaray’a çok yakın. Peki, Ryan Gravenberch kimdir? Transfer durumu nedir? İşte detaylar…

Bayern Münih'in genç yıldızı Ryan Gravenberch Galatasaray’a çok yakın. Peki, Ryan Gravenberch kimdir? Transfer durumu nedir?  İşte detaylar… Erden Timur, Bayern Münih'ten Ryan Gravenberch'i ikna etmek için tüm kozlarını oynuyor. Şampiyonlar Ligi maçlarında düzenli forma giyme sözünü verilecek olan futbolcunun transferindeki en büyük engel, Türkiye'de oynamak istememesi. Ramos'un peşinde olan Galatasaray'ın hedefinde Bayern Münih'in yıldızı Ryan Gravenberch var. Erden Timur'un sarı-kırmızılı takıma kazandırmaya çok istekli olduğu Hollandalı futbolcu için girişimler sürüyor.  Ajax altyapısında yetişen 21 yaşındaki orta saha, genç sezon başında 18.5 milyon euroya Bayern Münih'e imza atmıştı. Ajax ve Bayern Münih formaları giyen Gravenberch, 221 maçta 36 gol ve 33 asist yaptı.
Bayern Münih'in genç yıldızı Ryan Gravenberch Galatasaray’a çok yakın. Peki, Ryan Gravenberch kimdir? Transfer durumu nedir? İşte detaylar…

Bayern Münih'in genç yıldızı Ryan Gravenberch Galatasaray’a çok yakın. Peki, Ryan Gravenberch kimdir? Transfer durumu nedir?  İşte detaylar…

Erden Timur, Bayern Münih'ten Ryan Gravenberch'i ikna etmek için tüm kozlarını oynuyor. Şampiyonlar Ligi maçlarında düzenli forma giyme sözünü verilecek olan futbolcunun transferindeki en büyük engel, Türkiye'de oynamak istememesi.

Ramos'un peşinde olan Galatasaray'ın hedefinde Bayern Münih'in yıldızı Ryan Gravenberch var. Erden Timur'un sarı-kırmızılı takıma kazandırmaya çok istekli olduğu Hollandalı futbolcu için girişimler sürüyor. 

Ajax altyapısında yetişen 21 yaşındaki orta saha, genç sezon başında 18.5 milyon euroya Bayern Münih'e imza atmıştı. Ajax ve Bayern Münih formaları giyen Gravenberch, 221 maçta 36 gol ve 33 asist yaptı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.