Galatasaray’da Eden Hazard sesleri!

SPOR 16.10.2022 - 11:47, Güncelleme: 16.10.2022 - 11:47
 

Galatasaray’da Eden Hazard sesleri!

Sarı-kırmızılıların, Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Eden Hazard için harekete geçeceği iddia edildi.

Mauro Icardi, Mertens, Lucas Torreira ve Oliveira gibi isimleri kadrosuna kadar sezona transfer şampiyonu olarak giren Galatasaray'ın, Real Madrid ile ayrılma aşamasına gelen Eden Hazard'da kancayı taktığı iddia edildi. Radyospor'a konuşan AS gazetesi muhabiri Manu de Juan, Hazard'ın Real Madrid ile yolları ayırabileceğini ifade etti. Juan yaptığı açıklamada, "Real Madrid, kiralık tekliflerine de sıcak bakıyor, maaşının yarısının ödenmesi koşuluyla. Elbette koşullarını sağlamayı vadeden kulübe transferi söz konusu olabilir." ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılıların, Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Eden Hazard için harekete geçeceği iddia edildi.

Mauro Icardi, Mertens, Lucas Torreira ve Oliveira gibi isimleri kadrosuna kadar sezona transfer şampiyonu olarak giren Galatasaray'ın, Real Madrid ile ayrılma aşamasına gelen Eden Hazard'da kancayı taktığı iddia edildi.

Radyospor'a konuşan AS gazetesi muhabiri Manu de Juan, Hazard'ın Real Madrid ile yolları ayırabileceğini ifade etti.

Juan yaptığı açıklamada, "Real Madrid, kiralık tekliflerine de sıcak bakıyor, maaşının yarısının ödenmesi koşuluyla. Elbette koşullarını sağlamayı vadeden kulübe transferi söz konusu olabilir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.