Galatasaray'da beklenen transfer! Seferovic takımdan ayrıldı!

SPOR 31.01.2023 - 14:50, Güncelleme: 31.01.2023 - 14:50
 

Galatasaray'da beklenen transfer! Seferovic takımdan ayrıldı!

Sezon başında Benfica’dan Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Haris Seferovic’in yeni takımı şaşırttı. İşte detaylar…

Galatasaray’da bir türlü istenen katkıyı sunamayan ve son dönemlerde forma şansı bile bulamayan Haris Seferovic Celta Vigo'ya transfer oldu. İsviçreli golcü Başakşehir ve Kasımpaşa ile de anılmıştı. Haris Seferovic'in bonservisini elinde bulunduran Benfica, İsviçreli golcünün kiralık transferi için Celta Vigo ile anlaşma sağlandığını bildirdi.  Sezon başında Galatasaray'ın renklerine bağladığı Haris Seferovic, sarı-kırmızılı formayı giydiği 10 Süper Lig maçında hiç gol atamadı. Deneyimli futbolcu, 3 Türkiye Kupası maçında ise 2 gol attı.  
Sezon başında Benfica’dan Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Haris Seferovic’in yeni takımı şaşırttı. İşte detaylar…

Galatasaray’da bir türlü istenen katkıyı sunamayan ve son dönemlerde forma şansı bile bulamayan Haris Seferovic Celta Vigo'ya transfer oldu.

İsviçreli golcü Başakşehir ve Kasımpaşa ile de anılmıştı.

Haris Seferovic'in bonservisini elinde bulunduran Benfica, İsviçreli golcünün kiralık transferi için Celta Vigo ile anlaşma sağlandığını bildirdi. 

Sezon başında Galatasaray'ın renklerine bağladığı Haris Seferovic, sarı-kırmızılı formayı giydiği 10 Süper Lig maçında hiç gol atamadı.

Deneyimli futbolcu, 3 Türkiye Kupası maçında ise 2 gol attı.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.