Galatasaray'a dünya yıldızı geliyor! Erden Timur çıldırdı!

SPOR 21.03.2023 - 16:06, Güncelleme: 22.03.2023 - 17:23
 

Galatasaray'a dünya yıldızı geliyor! Erden Timur çıldırdı!

Galatasaray'a Napoli'nin eski yıldızı Lorenzo Insigne mi geliyor? Erden Timur, bombayı patlatıyor. İşte detaylar…

Galatasaray'da Erden Timur tarafından fırsat transferi planlanıyor.   Dries Mertens'in eski takım arkadaşı Lorenzo Insigne'yi gündemine alan Timur, oyuncunun mutsuz olmasını ve menajerler tarafından önerilmesini değerlendirmek istiyor. 31 yaşındaki İtalyan yıldız, Napoli ile maaş konusunda anlaşamamış ve beklenenden daha erken şekilde MLS'in yolunu tutmuştu.   Oradaki sürecinden memnun olmayan Insigne, menajerine yeni bir çözüm bulması gerektiğini iletince, İtalyan oyuncu Türkiye'ye önerildi. Sakatlığı sebebi ile şu anda forma giyemeyen ve iyileşince de tekrar Avrupa atmosferini özümsemek isteyen Lorenzo'ya, Erden Timur tarafından makul bir sözleşme ve Şampiyonlar Ligi vaadi sunulacak.  
Galatasaray'a Napoli'nin eski yıldızı Lorenzo Insigne mi geliyor? Erden Timur, bombayı patlatıyor. İşte detaylar…

Galatasaray'da Erden Timur tarafından fırsat transferi planlanıyor.  

Dries Mertens'in eski takım arkadaşı Lorenzo Insigne'yi gündemine alan Timur, oyuncunun mutsuz olmasını ve menajerler tarafından önerilmesini değerlendirmek istiyor.

31 yaşındaki İtalyan yıldız, Napoli ile maaş konusunda anlaşamamış ve beklenenden daha erken şekilde MLS'in yolunu tutmuştu.  

Oradaki sürecinden memnun olmayan Insigne, menajerine yeni bir çözüm bulması gerektiğini iletince, İtalyan oyuncu Türkiye'ye önerildi.

Sakatlığı sebebi ile şu anda forma giyemeyen ve iyileşince de tekrar Avrupa atmosferini özümsemek isteyen Lorenzo'ya, Erden Timur tarafından makul bir sözleşme ve Şampiyonlar Ligi vaadi sunulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.