Galatasaray, yerli oyuncuyu İtalya'da buldu!

SPOR 14.09.2023 - 09:28, Güncelleme: 14.09.2023 - 09:28
 

Galatasaray, yerli oyuncuyu İtalya'da buldu!

Galatasaray, Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. işte detaylar...

Galatasaray, Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Yerli rotasyonunda elini güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, sürpriz bir şekilde gündemine aldığı isim için satın alma opsiyonlu bir teklif yapacak. İtalyan devi Juventus'un formasını giyen 18 yaşındaki Kenan Yıldız, Galatasaray'ın radarında. Sarı-kırmızılılar, milli futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna dahil etmeyi istiyor. Yerli rotasyonunda elini güçlendirmek isteyen Galatasaray, Kenan Yıldız'a talip oldu. Fanatik'te yer alan habere göre, sarı-kırmızılılar, 18 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.  
Galatasaray, Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. işte detaylar...

Galatasaray, Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Yerli rotasyonunda elini güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, sürpriz bir şekilde gündemine aldığı isim için satın alma opsiyonlu bir teklif yapacak.

İtalyan devi Juventus'un formasını giyen 18 yaşındaki Kenan Yıldız, Galatasaray'ın radarında. Sarı-kırmızılılar, milli futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna dahil etmeyi istiyor.

Yerli rotasyonunda elini güçlendirmek isteyen Galatasaray, Kenan Yıldız'a talip oldu. Fanatik'te yer alan habere göre, sarı-kırmızılılar, 18 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.