Galatasaray yardım turnuvası düzenliyor

SPOR 21.02.2023 - 10:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 10:17
 

Galatasaray yardım turnuvası düzenliyor

Galatasaray, depremzedelere yardım için Adana Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor ile turnuva düzenleyecek. İşte detaylar…

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, deprem bölgesine yardım için turnuva düzenleme kararı aldı. Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray depremzedeler yardım amacıyla Adana Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor ile turnuva düzenleyecek. Nef Stadı'nda oynanacak maçların geliri depremzedelere bağışlanacak. Galatasaray, ligin 24. haftasında deprem sonrası ligden çekilen Gaziantep maçının iptal olmasıyla birlikte haftayı maç yapmadan tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar, 26 Şubat'a kadar hazırlıklarına Antalya'da devam edecek. Galatasaray’ın, kamp kadrosunda yer alan isimler şu şekilde: "Fernando Muslera, Leo Dubois, Mathias Ross, Lucas Torreira, Fredrik Midtsj, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Atakan Ordu, Emre Taşdemir, Nicolo Zaniolo, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Milot Rachica, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Sam Adekugbe, Okan Kocuk, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Kayar, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Caner Doğan, Juan Mata, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Mauro Icardi ve Enes Büyük"  
Galatasaray, depremzedelere yardım için Adana Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor ile turnuva düzenleyecek. İşte detaylar…

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, deprem bölgesine yardım için turnuva düzenleme kararı aldı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray depremzedeler yardım amacıyla Adana Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor ile turnuva düzenleyecek. Nef Stadı'nda oynanacak maçların geliri depremzedelere bağışlanacak.

Galatasaray, ligin 24. haftasında deprem sonrası ligden çekilen Gaziantep maçının iptal olmasıyla birlikte haftayı maç yapmadan tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar, 26 Şubat'a kadar hazırlıklarına Antalya'da devam edecek.

Galatasaray’ın, kamp kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

"Fernando Muslera, Leo Dubois, Mathias Ross, Lucas Torreira, Fredrik Midtsj, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Atakan Ordu, Emre Taşdemir, Nicolo Zaniolo, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Milot Rachica, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Sam Adekugbe, Okan Kocuk, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Kayar, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Caner Doğan, Juan Mata, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Mauro Icardi ve Enes Büyük"

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.