Galatasaray, Trabzonspor engelini de aştı! Şampiyonluğa koşuyor!

SPOR 05.02.2023 - 21:38, Güncelleme: 05.02.2023 - 21:38
 

Galatasaray, Trabzonspor engelini de aştı! Şampiyonluğa koşuyor!

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı kırmızılılar 2-1 kazandı. İşte detaylar…

Süper Lig'in 23. haftasında lider Galatasaray,  Trabzonspor ile mücadele etti. Cimbom sahadan 2-1’lik skorla ayrıldı. Kar yağışı altında oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera sakatlanarak oyunu terk etti. Trabzonspor 13. saniyede Maxi Gomez'in attığı gol ile mücadeleye adeta 1-0 önde başladı. Galatasaray'ın gollerini ise 18. Dakikada Dries Mertens, 53. Dakikada Mauro Icardi kaydetti. Galatasaray bu sonuçla Süper Lig'de üst üste 12. galibiyetini aldı. Galatasaray ligde 54 puana yükseltirken Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 9'a çıkardı.  
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı kırmızılılar 2-1 kazandı. İşte detaylar…

Süper Lig'in 23. haftasında lider Galatasaray,  Trabzonspor ile mücadele etti. Cimbom sahadan 2-1’lik skorla ayrıldı. Kar yağışı altında oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera sakatlanarak oyunu terk etti.

Trabzonspor 13. saniyede Maxi Gomez'in attığı gol ile mücadeleye adeta 1-0 önde başladı.

Galatasaray'ın gollerini ise 18. Dakikada Dries Mertens, 53. Dakikada Mauro Icardi kaydetti. Galatasaray bu sonuçla Süper Lig'de üst üste 12. galibiyetini aldı.

Galatasaray ligde 54 puana yükseltirken Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 9'a çıkardı.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.