Galatasaray son dakikalarda güldü!

SPOR 01.04.2023 - 23:17, Güncelleme: 01.04.2023 - 23:17
 

Galatasaray son dakikalarda güldü!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor'u ağırladı. Aslan rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. 86'ncı dakikada Fredrik Midtsjö'nün ve uzatma bölümünde Zaniolo'nun prnaltıdan kaydettiği gollerle 3 puanı alan Galatasaray aldığı bu galibiyetle liderliğini sürdürdü. Galatasaray, milli ara dönüşü sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara 3 puanı getiren golü 86'ncı dakikada Fredrik Midtsjö kaydetti. Galatasaray, son anlarda penaltı buldu. Oyuna ikinci yarıda giren İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, 90+8'de attığı penaltı golüyle skoru tayin etti. Adana Demirspor karşısında 3 puan alarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak isteyen Galatasaray, bu mücadelede hata yapmadı. Sarı-kırmızılılar almış olduğu bu galibiyetle puanını 63'e yükselterek liderliğini devam ettirdi. Konuk ekip Adana Demirspor ise bu mağlubiyetle 45 puanda kaldı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor'u ağırladı. Aslan rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. 86'ncı dakikada Fredrik Midtsjö'nün ve uzatma bölümünde Zaniolo'nun prnaltıdan kaydettiği gollerle 3 puanı alan Galatasaray aldığı bu galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Galatasaray, milli ara dönüşü sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara 3 puanı getiren golü 86'ncı dakikada Fredrik Midtsjö kaydetti.

Galatasaray, son anlarda penaltı buldu. Oyuna ikinci yarıda giren İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, 90+8'de attığı penaltı golüyle skoru tayin etti.

Adana Demirspor karşısında 3 puan alarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak isteyen Galatasaray, bu mücadelede hata yapmadı. Sarı-kırmızılılar almış olduğu bu galibiyetle puanını 63'e yükselterek liderliğini devam ettirdi. Konuk ekip Adana Demirspor ise bu mağlubiyetle 45 puanda kaldı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.