Galatasaray her alanda zirvede!

SPOR 21.04.2023 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2023 - 18:04
 

Galatasaray her alanda zirvede!

Süper Lig'in devi Galatasaray, istatistikleriyle rakiplerine gözdağı veriyor. İşte detaylar…

Süper Lig'in devi Galatasaray, istatistikleriyle rakiplerine gözdağı veriyor. İşte detaylar…  Spor Toto Süper Lig'in lideri olan ve yenmedik rakip bırakmayan Galatasaray, her alanda adından söz ettiriyor.  Son olarak Alanyaspor'u deplasmanda 4-1'lik skorla mağlup eden sarı-kırmızılılar, puan durumunun yanı sıra istatistiksel olarak da zirve de yer alıyor. Galatasaray ligin geride kalan bölümünde tüm rakiplerini yenen tek takım olmasının dışında; en fazla isabetli şut çeken takım, rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan takım, hem deplasmanda hem de iç sahada en fazla puan toplayan takım ve kalesinde de en az gol gören takım olmayı başardı.
Süper Lig'in devi Galatasaray, istatistikleriyle rakiplerine gözdağı veriyor. İşte detaylar…

Süper Lig'in devi Galatasaray, istatistikleriyle rakiplerine gözdağı veriyor. İşte detaylar… 

Spor Toto Süper Lig'in lideri olan ve yenmedik rakip bırakmayan Galatasaray, her alanda adından söz ettiriyor. 

Son olarak Alanyaspor'u deplasmanda 4-1'lik skorla mağlup eden sarı-kırmızılılar, puan durumunun yanı sıra istatistiksel olarak da zirve de yer alıyor.

Galatasaray ligin geride kalan bölümünde tüm rakiplerini yenen tek takım olmasının dışında; en fazla isabetli şut çeken takım, rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan takım, hem deplasmanda hem de iç sahada en fazla puan toplayan takım ve kalesinde de en az gol gören takım olmayı başardı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.