Galatasaray galibiyet serisini 9’a çıkardı! Liderliğini sürdürdü!

SPOR 21.01.2023 - 22:22, Güncelleme: 22.01.2023 - 19:22
 

Galatasaray galibiyet serisini 9’a çıkardı! Liderliğini sürdürdü!

Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Fraport Tav Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı kırmızılılar 2-1’lik skorla kazandı.

Bu skorla Aslan ligdeki galibiyet serisini 9’a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Goller 49. dakikada Mauro Icardi ve 59’da Sherel Floranus (k.k.) kaydetti. Antalyaspor 54’te Luiz Adriano ile skor buldu. Bu skorla sarı kırmızılılar puanını 45'e yükseltti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonu açıklamalarda bulundu. “Transfer çalışmalarımız sürüyor” Buruk, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Transfere değil, maça odaklandık bugün. İki gün boşluğumuzda bunlarla ilgili daha doğru şekilde hazırlanacağız.” Dedi. İşte Okan Buruk’un o açıklaması:  “Maça hükmeden taraftık. İkinci yarı daha üreten, rakip sahada oynayan ve oyunu yöneten takımdık. Bu bölümdeki pozisyonlar ve goller bize galibiyeti getirdi. Rakibimiz bundan önceki maçlara göre defansif yönü daha kompakt bir takımdı. Takımda çok fazla eksik olması, yeni oyuncuların girmesi onların hırsını ve dinamizmini artırıyor. Bugün yine seyircimiz muhteşemdi. Bir kısım taraftarımızın maça gelmesi engelledi ama onların yerine gelenler de muhteşemdi. Bu başarıyı beraber yaşadık, beraber yaşıyoruz. İnşallah sonu şampiyonluk olur.  Maçlarda santrfora genelde pozisyon hazırlanır ama birkaç maç Icardi arkadaşlarına pozisyon hazırladı. Bugün bununla ilgili çalışmamız oldu. Bugün Gomis’e süre verememenin üzüntüsünü yaşıyorum. İkisi de oynadığında elinden geleni yapıyor. Onlara daha çok top getirirsek skor sayımız daha yüksek olacak.”   
Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Fraport Tav Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı kırmızılılar 2-1’lik skorla kazandı.

Bu skorla Aslan ligdeki galibiyet serisini 9’a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Goller 49. dakikada Mauro Icardi ve 59’da Sherel Floranus (k.k.) kaydetti.

Antalyaspor 54’te Luiz Adriano ile skor buldu. Bu skorla sarı kırmızılılar puanını 45'e yükseltti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonu açıklamalarda bulundu.

“Transfer çalışmalarımız sürüyor”

Buruk, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Transfere değil, maça odaklandık bugün. İki gün boşluğumuzda bunlarla ilgili daha doğru şekilde hazırlanacağız.” Dedi.

İşte Okan Buruk’un o açıklaması: 

“Maça hükmeden taraftık. İkinci yarı daha üreten, rakip sahada oynayan ve oyunu yöneten takımdık. Bu bölümdeki pozisyonlar ve goller bize galibiyeti getirdi. Rakibimiz bundan önceki maçlara göre defansif yönü daha kompakt bir takımdı. Takımda çok fazla eksik olması, yeni oyuncuların girmesi onların hırsını ve dinamizmini artırıyor. Bugün yine seyircimiz muhteşemdi.

Bir kısım taraftarımızın maça gelmesi engelledi ama onların yerine gelenler de muhteşemdi. Bu başarıyı beraber yaşadık, beraber yaşıyoruz. İnşallah sonu şampiyonluk olur.  Maçlarda santrfora genelde pozisyon hazırlanır ama birkaç maç Icardi arkadaşlarına pozisyon hazırladı. Bugün bununla ilgili çalışmamız oldu. Bugün Gomis’e süre verememenin üzüntüsünü yaşıyorum. İkisi de oynadığında elinden geleni yapıyor. Onlara daha çok top getirirsek skor sayımız daha yüksek olacak.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.