Futbol Turnuvası final yaptı!

SPOR 16.12.2019 - 17:01, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Futbol Turnuvası final yaptı!

Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz bölgesi Budaklı Mahallesi Halı Saha Futbol Turnuvası önceki gün yapılan final müsabakası ile sona erdi.

Mahallenin sokaklar arasında gerçekleştirdiği turnuvaya toplamda 8 takımın katıldığı bildirildi.   Turhan halı sahada gerçekleştirilen turnuvanın final müsabakasını Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediyesi geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı Akif Kahveci ve Budaklı mahallesi sakinleri katıldı.   Turnuvanın final müsabakası Derespor ve Kahvecilerspor arasında oynandı. Final müsabakasında Kahvecilerspor’u farklı yenen Derespor, şampiyonluk kupasını elde etti.   Turnuvanın üçüncü takımı ise Topallarspor oldu. Turnuvayı şampiyon tamamlayan Derespor’a kupasını Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay verdi. Turnuvanın ikincisi Kahvecilerspor ise ikincilik kupasını Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’ndan aldı. Turnuvanın üçüncüsü Topallarspor’un kupasını ise Dulkadiroğlu Belediyesi geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı Akif Kahveci verdi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, turnuvaya katılan sporcuları tek tek tebrik etti. Bu gibi sosyal ve sportif etkinlikleri desteklediklerini kaydeden Başkan Okay, bu gibi turnuvaların artarak devam etmesini temenni etti.
Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz bölgesi Budaklı Mahallesi Halı Saha Futbol Turnuvası önceki gün yapılan final müsabakası ile sona erdi.

Mahallenin sokaklar arasında gerçekleştirdiği turnuvaya toplamda 8 takımın katıldığı bildirildi.

 

Turhan halı sahada gerçekleştirilen turnuvanın final müsabakasını Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediyesi geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı Akif Kahveci ve Budaklı mahallesi sakinleri katıldı.

 

Turnuvanın final müsabakası Derespor ve Kahvecilerspor arasında oynandı. Final müsabakasında Kahvecilerspor’u farklı yenen Derespor, şampiyonluk kupasını elde etti.

 

Turnuvanın üçüncü takımı ise Topallarspor oldu. Turnuvayı şampiyon tamamlayan Derespor’a kupasını Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay verdi. Turnuvanın ikincisi Kahvecilerspor ise ikincilik kupasını Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’ndan aldı. Turnuvanın üçüncüsü Topallarspor’un kupasını ise Dulkadiroğlu Belediyesi geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı Akif Kahveci verdi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, turnuvaya katılan sporcuları tek tek tebrik etti. Bu gibi sosyal ve sportif etkinlikleri desteklediklerini kaydeden Başkan Okay, bu gibi turnuvaların artarak devam etmesini temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.